Αυτή είναι ζωή: Ο Ομπάμα κάνει kite-surfing στην Καραϊβική-Όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Στιγμές τρέλας, ανεμελιάς και «κόντρας» παρέα με τον δισεκατομμυριούχο Ρίτσαρντ Μπράνσον

Ήταν να μην «χαιρετήσει» τον Λευκό Οίκο ο Ομπάμα, ο οποίος από τη μέρα που παρέδωσε την σκυτάλη στον Ντόναλντ Τραμπ είναι… «μην τον είδατε»!

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ χαλάρωσε για δυο εβδομάδες και κάτι στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, ένα από τα ιδιωτικά νησιά που ανήκουν στον δισεκατομμυριούχο και μεγιστάνα της Virgin, Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Έτσι λοιπόν, οι δυο κολλητοί (Ομπάμα και Μπράνσον) δεν θα μπορούσαν να μην εκμεταλλευτούν την ευκαιρία προκειμένου να απολαύσουν χαλαρές και ανέμελες στιγμές παρέα.

Οι παπαράτσι, τσάκωσαν τον Μπάρακ Ομπάμα την τελευταία του ημέρα στο νησί, να κάνει extreme θαλάσσια σπορ και βόλτες με το σκάφος παρέα με τον κολλητό του φίλο, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν και «κόντρες» μεταξύ τους για το ποιος θα καταφέρει να σταθεί περισσότερη ώρα πάνω στη σανίδα του.

Με το χαμόγελο του να φτάνει μέχρι τα αυτιά και την ευτυχία να είναι «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπό του, ο Μπάρακ Ομπάμα έδειχνε να έχει αφήσει πίσω όλες τις έγνοιες του Λευκού Οίκου.

Όσο για την φυσική κατάσταση του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ; Οι εικόνες μιλούν από μόνες του, καθώς ο Μπάρακ είναι στα καλύτερά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top