Το καπελάκι τους στραβά και άντε γεια: Ομπάμα και Μισέλ όπως δεν τους έχετε ξαναδεί στην Καραϊβική

Δείτε φώτο και video από τις διακοπές τους στο ιδιωτικό νησί δισεκατομμυριούχου

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει τον πλανήτη άνω-κάτω, ανοίγει μέτωπα με την Ευρώπη και προκαλεί χάος και τρόμο στην Αμερική με τις αποφάσεις του, ο Μπάρακ Ομπάμα χαλαρώνει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ και η πρώην Πρώτη Κυρία, με το που παρέδωσαν την σκυτάλη στον Τραμπ και στη Μελάνια, την… έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια, και πέταξαν σε ένα από τα ιδιωτικά νησιά που έχει ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον στο Νέκερ.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Daily Mail», ο Μπάρακ και η Μισέλ είναι… αγνώριστοι, καθώς έτσι δεν τους έχουμε ξαναδεί.

Φορώντας το μαύρο τζόκεϊ καπελάκι του στραβά, με βερμούδες και σαγιονάρες, απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στο πλευρό της Μισέλ, η οποία κυκλοφορεί με το καυτό jean σορτσάκι και εντυπωσιακό καφτάνι.

Ευδιάθετοι, χαμογελαστοί και πιο… χαλαροί από ποτέ, Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα απόλαυσαν ποιοτικές στιγμές στην παρέα του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον, από την πρώτη στιγμή θερμός υποστηρικτής τους και παρέμεινε στο πλευρό του Ομπάμα καθ' όλη την οκταετή θητεία του.

Εκτός πάντως από πάμπλουτος, ο μεγιστάνας της Virgin είναι φιλάνθρωπος, επενδυτής και συμμετέχει ενεργά σε κινήματα για την κλιματική αλλαγή. 

Να υπενθυμίσουμε βέβαια σε αυτό το σημείο, πως μπορεί ο Ομπάμα να κάνει... ζωάρα, αλλά δεν ξεχνά και τον αμερικανικό λαό, τον οποίο κάλεσε νσ βγει στους δρόμους και να διαδηλώσει για την δημοκρατία, τονίζοντας πως οι αξίες τους βρίσκονται σε κίνδυνο.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top