Κτηνωδία στη Γαλλία: Χασάπης έσφαξε σύζυγο, τρία παιδιά και αυτοκτόνησε πηδώντας στις γραμμές του τρένου

Δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον χωρισμό του με την 44χτρονη γυναίκα

Χασάπης έσφαξε σύζυγο και τρία παιδιά στη Γαλλία

Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία μιας μάνας και των τριών παιδιών της στη Γαλλία, από τον ίδιο τον σύζυγό της!

Ο δράστης του φονικού είναι ένας 46χρονος άνδρας, χασάπης στο επάγγελμα, ο οποίος δυσκολευόταν να διαχειριστεί το διαζύγιο από την 44χρονη σύζυγό του.

Ο 46χρονος, έσφαξε την εν διαστάσει γυναίκα του, το πτώμα της οποία βρέθηκε στο σαλόνι του ισογείου.

Εκτός από την γυναίκα του, έσφαξε τον 5,5 ετών γιο τους, και τα άλλα δυο παιδιά της, ηλικίας 12 και 13 ετών. Τα άψυχα κορμιά τους, βρήκαν οι αστυνομικοί στο επάνω όροφο. Τα τρία παιδιά  κείτονταν όλα νεκρά στα κρεβάτια τους, φορώντας τις πιτζάμες τους.

Οι αρχές υποθέτουν ότι το έγκλημα διαπράχθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ή τα ξημερώματα της Τετάρτης, την ώρα που τα παιδιά κοιμούνταν.

Στη συνέχεια ο 46χρονος έγραψε ένα σημείωμα, όπου ομολογούσε το αποτρόπαιο έγκλημα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Σκότωσα τον γιο μου, 5,5 χρονών, τη σύντροφό μου και τα δυο παιδιά της, 12 και 13 ετών». Μάλιστα σε αυτό ανέφερε και τη διεύθυνση της οικογένειας στο Μπομόν-λε-Βαλένς, μια κοινότητα περίπου 3.600 κατοίκων.

Αφού έγραψε το σημείωμα, ο δράστης πήδηξε τις γραμμές ενός τρένου στη Βαλένς. «Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ήταν αυτοκτονία, ο μηχανοδηγός τον είδε να ρίχνεται στη σιδηροδρομική γραμμή»,  εξήγησε ο εισαγγελέας Αλέξ Περέν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τονίζοντας ότι ο χασάπης δυσκολευόταν να διαχειριστεί τον χωρισμό του από τη 44χρονη.

Τέλος, ο εισαγγελέας τόνισε πως ο 46χρονος δράστης «φοβόταν πως θα έχανε τον γιο του» λόγω του χωρισμού του από τη σύντροφό του.

Να σημειώσουμε, πως στα μέσα της δεκαετίας του '90 είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 3,5 ετών για «ένοπλη βία» αλλά έκτοτε δεν είχε άλλες δοσοληψίες με τον νόμο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top