ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: Ήρωας-βουλευτής με αίματα στο πρόσωπο κάνει τεχνητή αναπνοή στον αστυνομικό που πέθανε

Ο εκπρόσωπος του βρετανικού κοινοβουλίου προσπάθησε να τον σώσει αλλά δεν τα κατάφερε-ΔΕΙΤΕ την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του

Τέσσερις νεκρούς (μέχρι στιγμής) και δεκάδες τραυματίες (ορισμένους πολύ σοβαρά) άφησε πίσω της η διπλή τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στην καρδιά του Λονδίνου.

Ανάμεσα τους, είναι και ο αστυνομικός τον οποίο ο δράστης (ένας 40χρονος Ασιάτης), τραυμάτισε με μαχαίρι στον περίβολο του βρετανικού κοινοβουλίου.

Όπως βλέπετε και στις συγκλονιστικές εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ο βρετανός βουλευτής Tobias Ellwood, έσπευσε να βοηθήσει τον αστυνομικό που μαχαιρώθηκε με μαχαίρι 8 ιντσών.

Με αίματα στο πρόσωπο, ο ήρωας βουλευτής έκανε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να σώσει τον αστυνομικό αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε, καθώς υπέκυψε στα τραύματα του.

Στις φωτογραφίες, βλέπετε την απογοήτευση στο πρόσωπο του βουλευτή που είναι εμφανής, καθώς δεν κατάφερε να σώσει τον άτυχο αστυνομικό.

Τραγική ειρωνία; Ο Tobias Ellwood, ο οποίος έχει στις πλάτες του μια πολύχρονη θητεία στον βρετανικό στρατό έχει ζήσει μια οδυνηρή απώλεια: Αυτή του αδερφού του, ο οποίος σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση του 2002, σε κλαμπ στο Μπαλί!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top