O Πρίγκιπας Ουίλιαμ άφησε την Κέιτ στο σπίτι με τα παιδιά και «το έκαψε» με μοντέλο και φίλους του στην Ελβετία κάνοντας σκι

ΔΕΙΤΕ τις φώτο που κάνουν τον γύρο του κόσμου

Ο Ουίλιαμ το έκαψε με φίλους και καλλονές στην Ελβετία

Πολλές… συζητήσεις και σχόλια έχει προκαλέσει η απόφαση του πρίγκιπα Ουίλιαμ να απουσιάζει από την τελετή της Κοινοπολιτείας στη Βρετανία (όπου έδωσε «το παρών» όλη η βασιλική οικογένεια) προκειμένου να… ξεσαλώσει σε σαλέ στις Άλπεις, παρέα με φίλους του και δυο καλλονές.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Daily Mail», ο πρίγκιπας άφησε στο σπίτι για το Σαββατοκύριακο την Κέιτ Μίντλετον και τα δυο τους παιδιά, απολαμβάνοντας χρόνο με τους φίλους του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο Ουίλιαμ χόρευσε σε nightclub του Verbier, ώρες πριν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας εμφανιστούν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για την τελετή αυτή η οποία έχει ιδιαίτερη συμβολική σημασία για το Παλάτι.

Πίνοντας μπύρες παρέα με τους φίλους του (ανάμεσα τους τον ιδιοκτήτη nightclu, Guy Pelly και την 24χρονη καλλονή από την Αυστραλία, Sophie Taylor.

Να σημειώσουμε, ότι η Tyalor εργάζεται στο nightclub «Farinet», ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης μετά το σκι, στο οποίο ο Ουίλιαμ και οι φίλοι του εντοπίστηκαν να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο μην βιαστείτε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, καθώς η 24χρονη καλλονή έχει δεσμό με τον Aaron Goodfellow, ο οποίος ήταν επίσης στην παρέα με τον πρίγκιπα, περιγράφοντας τον ως έναν «υπέροχο και πολύ προσγειωμένο τύπο».

Η απόφαση πάντως του πρίγκιπα να χάσει ένα τόσο σημαντικό γεγονός στο βασιλικό ημερολόγιο, αναμένεται να προκαλέσει σφοδρή κριτική, καθώς πολλοί θεωρούν πως είναι πλέον πατέρας δυο παιδιών, και πως θα έπρεπε να συγκεντρωθεί στον βασιλικό του ρόλο.

Άλλωστε, η απουσία του ζευγαριού (Κέιτ και Ουίλιαμ) από την τελετή της Κοινοπολιτείας, ήταν εμφανής, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι τα τελευταία δυο χρόνια έδιναν «το παρών» στην ετήσια εκδήλωση στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top