Κάτι τρέχει με τους Τραμπ- Ημέρα (κατά) του Προέδρου στις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο

Η παγκόσμια κατακραυγή ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ καλά κρατεί. Την ίδια ώρα, η εμφάνιση της Μελάνια σε ομιλία στη Φλόριντα, πυροδότησε νέα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το πόσο δυσανασχετεί με κάθε άγγιγμά του.

Ηλεκτρικό ρεύμα τινάζει την Μελάνια Τραμπ μόλις ο σύζυγός της αγγίζει το μπράτσο της, ενώ εκείνη μιλά σε συγκέντρωση στη Φλόριντα. Ούτε ο κόμης Δράκουλας να ήταν. Η έκφρασή της παγώνει για ακόμη μια φορά. Άλλο ένα επιχείρημα στη φαρέτρα όσων υποστηρίζουν ότι ο γάμος του πρώτου ζεύγους των Ηνωμένων Πολιτειών καταρρέει μπροστά στα μάτια όλου του πλανήτη. Το hashtag #SaveMelania παίρνει φωτιά, με σχόλια του τύπου «Θεέ μου λυπάμαι τη Μελάνια» και «Έλα στον Καναδά Μελάνια. Δεχόμαστε μετανάστες».

Βολές κατά του πλανητάρχη και από τον κόσμο της μόδας, με ένα βίντεο στο οποίο συμμετέχουν πάνω από 80 μοντέλα, σχεδιαστές, φωτογράφοι. Όλοι μετανάστες. Δείτε το όλο εδώ.

Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Σικάγο. Οι δρόμοι των αμερικανικών πόλεων πλημμύρισαν ξανά, με την ευκαιρία της αργίας για την "Ημέρα του Προέδρου". Ενός προέδρου που δεν τον θέλουν.

Μαζικές διαμαρτυρίες και στο Λονδίνο, για να μην επισκεφθεί τη Βρετανία ο Τραμπ αλλά και στο Μεξικό, όπου διαδηλωτές γκρέμισαν ένα ψεύτικο τείχος.

Στον αντίποδα, πάντως, οι κινέζοι, οι οποίοι έχουν πάθει αμόκ με την κόρη του Αμερικανού προέδρου. 65 εταιρίες μαλλιοτραβιούνται για το ποια θα κατοχυρώσει το όνομα "Ιβάνκα" για τα προϊόντα της.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top