Το ΔΡΑΜΑ της ακτινολόγου - «Πλένομαι 4 φορές τη μέρα, αλλά μυρίζω ψαρίλα»

Πως ένας άντρας κατάφερε να της αλλάξει τη ζωή

Ακτινολόγος δράμα ψάρι

Μια γυναίκα, η οποία υποφέρει από μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση που την κάνει να μυρίζει ψαρίλα, μίλησε για τον εφιάλτη που ζει.

Η Κέλλυ Φιντόε Γουάιτ πάσχει από μια διαταραχή που λέγεται "Τριμεθυλαμινούρια"  (Trimethylaminuria) που είναι γνωστή ως το «σύνδρομο της μυρωδιάς του ψαριού».

Οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον μεταβολισμό τους παράγουν μια σειρά από άσχημες οσμές όπως, σάπιο ψάρι, κρεμμύδι και κόπρανα!

Η μυρωδιά της Κέλλυ  Φιντόε Γουάιτ είναι ανυπόφορη, γεγονός που την έχει φέρει πολλές φορές –άθελα – της σε πολύ δύσκολη θέση.

Τι και αν κάνει τέσσερις φορές την ημέρα μπάνιο, τι και αν βάζει συνεχώς αποσμητικό, και λαμβάνει καθημερινά ένα "κοκτέιλ" φαρμάκων η μυρωδιά της δεν φεύγει με τίποτα!

Η 36χρονη ακτινολόγος εργάζεται κυρίως νυχτερινές βάρδιες, ώστε λιγότεροι άνθρωποι να μυρίζουν την ψαρίλα που συνοδεύει την Κέλλυ.

«Η μυρωδιά είναι το κυριότερο σύμπτωμα της πάθησης. Παράλληλα το άγχος και η κοινωνική απομόνωση που αντιμετωπίζω είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα για μένα. Από όσο γνωρίζω 300-600 άνθρωποι στον κόσμο υποφέρουν από αυτή την κατάσταση», λέει η ίδια στην Mirror.

Η κατάσταση ήταν δυσκολότερη για την Κέλλυ, όταν πήγαινε σχολείο, όπου οι συμμαθητές της δεν άντεχαν την ψαρίλα και την κορόιδευαν.

Ο 45χρονος άνδρας της Κέλλυ έχει πλέον συνηθίσει την άσχημη μυρωδιά της, αλλά παραδέχτηκε ότι πολλές φορές έφτασε στο σημείο να αγανακτήσει, αλλά δεν της το είπε ποτέ για να μην την πληγώσει! «Το κράτησα για τον εαυτό μου», εξομολογήθηκε ο 45χρονος Μάικλ.

«Ο Μάικλ με βοήθησε να δω την αστεία πλευρά της κατάστασης», είπε από την πλευρά της η Κέλλυ, γεγονός που δείχνει ότι ο έρωτας μυρωδιά δεν κοιτά!
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top