Λύθηκε το μυστήριο: Ο Τραμπ έδωσε εξηγήσεις για την απίστευτη γκάφα του με την Σουηδία

«Το είδα στην τηλεόραση!»

Εξηγήσεις για την… γκάφα ολκής με την Σουηδία έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, επινόησε τρομοκρατική επίθεση στη Σουηδία, με αποτέλεσμα να δεχτεί την χλεύη του Twitter (και όχι μόνο).

Συγκεκριμένα, ο πλανητάρχης κατά την διάρκεια ομιλίας του το Σάββατο, είπε:

«Κοιτάξτε τι συνέβη χθες τη νύχτα στη Σουηδία. Στη Σουηδία! Ποιός μπορεί να το πιστέψει, στη Σουηδία! Δέχθηκαν μεγάλο αριθμό μεταναστών. Έχουν προβλήματα που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν».

Μετά τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε από αυτές του τις δηλώσεις, η πρεσβεία της Σουηδίας στην Ουάσιγκτον ζήτησε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να διευκρινίσει τί ακριβώς εννοούσε, όταν αναφέρθηκε σε ένα σοβαρό γεγονός κατά το οποίο απειλήθηκε η δημόσια ασφάλεια και το οποίο εκτυλίχθηκε πρόσφατα στην χώρα αυτή.

Μέσω του Twitter του, ο Τραμπ απάντησε πως… το είδε στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο «Fox News»:

«Η δήλωσή μου ως προς το τί συμβαίνει στη Σουηδία έχει να κάνει με ένα ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο Fox News και αφορούσε μετανάστες και Σουηδία».

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως το «Fox News» που είναι φιλοκυβερνητικό κανάλι και το μόνο για το οποίο ο Τραμπ μιλά με καλά λόγια, μετέδωσε μια εκπομπή την Παρασκευή περί εγκλημάτων στη Σουηδία, τα οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αμερικανικού καναλιού, φέρονται να είχαν σχέση με μετανάστες.

Στο tweet… εξηγήσεων του Τραμπ, απάντησε εκ νέου η πρεσβεία της Σουηδίας, γράφοντας:

«Προσβλέπουμε στο να ενημερώσουμε την αμερικανική κυβέρνηση περί της πολιτικής της Σουηδίας για τη μετανάστευση και την ενσωμάτωση».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top