ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ- Στον Λευκό Οίκο μένουν στα...σκοτάδια, γιατί δεν βρίσκουν τους διακόπτες!

Τη φοβερή αποκάλυψη έκανε δημοσίευμα των New York Times

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ- Στον Λευκό Οίκο μένουν στα...σκοτάδια, γιατί δ

Το ΄χουμε περάσει, λίγο πολύ, όλοι: μετακομίζεις σε ένα καινούριο σπίτι και, μέχρι να προσαρμοστείς, σού παίρνει λίγο χρόνο. Ψάχνεις να δεις από πού ρυθμίζεται ο συναγερμός, πώς ανάβει ο θερμοσίφωνας κι από πού κλείνει ο γενικός του νερού.

Το να μένεις στο σκοτάδι, όμως, επειδή δεν βρίσκεις τους διακόπτες για το φως δεν συμβαίνει συχνά, εκτός αν είσαι ο Ντόναλντ Τραμπ και η ομάδα του και μένετε στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, οι διακόπτες του Λευκού Οίκου αποδείχθηκαν πιο… ύπουλοι απ’ ότι θα περίμενε κανείς, με αποτέλεσμα, πολλές από τις συσκέψεις που πραγματοποιούνται με τον Πρόεδρο, να είναι βυθισμένες…στο σκοτάδι!

«Δεν ανάβουν τα φώτα, γιατί απλά δεν ξέρουν πώς να τα ανάψουν», γράφει το δημοσίευμα. «Αφού πραγματοποιήσουν τη σύσκεψή τους, ψάχνουν στα σκοτάδια για να βρουν ποια πόρτα οδηγεί στην έξοδο».

Επίσης, όταν βρουν έναν διακόπτη, τότε τα φώτα που άναψαν παραμένουν ανοιχτά για πολλές μέρες.

Φυσικά, σάλος έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη φοβερή αυτή αποκάλυψη, με τα σχόλια να περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, κι αυτό του προσωπικού φωτογράφου του Ομπάμα, Πιτ Σούζα, που έγραψε «οι διακόπτες είναι στον τοίχο, ακριβώς δίπλα στην πόρτα».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top