Τρία μικρά ΣΚΥΛΑΚΙΑ βρέθηκαν ζωντανά στο ξενοδοχείο που ΣΑΡΩΣΕ η χιονοστιβάδα

Οι διασώστες δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειες

Στο τραγικό ξενοδοχείο, που καταπλάκωσε χιονοστιβάδα στην Ιταλία, παραμένουν 22 αγνοούμενοι, ενώ οι σοροί είναι, πλέον, επτά.

Μεταξύ των διασωθέντων, όμως, είναι και 3 μικρά σκυλάκια, που βρέθηκαν ζωντανά μέσα στο ξενοδοχείο. Είναι τα παιδιά δύο μεγάλων σκύλων, που εντοπίστηκαν ζωντανοί και σε καλή κατάσταση την περασμένη Πέμπτη. Το γεγονός αυτό με τα σκυλάκια έδωσε μεγάλη ελπίδα στους διασώστες για την ανεύρεση κι άλλων επιζώντων, μεταξύ των 22 αγνοούμενων. Συνεχίζουν, λοιπόν, τις προσπάθειές τους, μέχρι να βρουν και τον τελευταίο, κάτω από τους τόνους χιονιού που έπνιξαν το ξενοδοχείο.

Από σήμερα, Τρίτη, θα χρησιμοποιηθούν εκσκαφείς, για να γίνει έρευνα και στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου.

 

Δεν έφταιγε μόνο η φύση

 

Οι συγγενείς των αγνοουμένων, από τη μεριά τους, κάνουν λόγο για ευθύνες του κρατικού μηχανισμού, ιδίως σε ό,τι αφορά την κινητοποίηση των τοπικών αρχών, υποστηρίζοντας ότι άργησαν να σπεύσουν, ώστε να αρχίσουν οι προσπάθειες απεγκλωβισμού των παγιδευμένων.

Οι διασώστες, όμως, δεν εγκαταλείπουν. Πιστεύουν ότι υπάρχουν ακόμα επιζώντες κάτω από το χιόνι. Οι επιζώντες, που πια είναι πάνω από 10, έπιναν το νερό από το χιόνι, έτρωγαν πάγο και τραγουδούσαν, προκειμένου να καταφέρουν να επιβιώσουν.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top