Ο Τραμπ κηρύσσει «πόλεμο»: Βλέπει φαντάσματα με 1,5 εκατομμύριο κόσμο στην ορκωμοσία του

Οργισμένη επίθεση στα ΜΜΕ-Τι υποστηρίζει και τι δείχνει η πραγματικότητα

O Πλανητάρχης είναι «γυμνός», και πάνω απ΄όλα αντιδημοφιλής. Ίσως ο πιο αντιδημοφιλής από όλους τους Προέδρους των ΗΠΑ. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που ο Τραμπ δεν το αντιλαμβάνεται ή καλύτερα… δεν θέλει να το αντιληφθεί.

Τι κι αν η τελετή ορκωμοσίας του δεν περνούσε ούτε απ΄ έξω από την αντίστοιχη του Ομπάμα το 2009;

Τι κι αν 2,5 εκατομμύρια κόσμου βγήκαν να διαδηλώσουν εναντίον του, με σχεδόν όλο το Χόλιγουντ και τις celebrities να τα βάζει μαζί του;

Εκείνος επιμένει να βρίζει τα ΜΜΕ, ανοίγοντας πόλεμο.

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των δημοσιογράφων, χαρακτηρίζοντας τους… «τα πλέον ανέντιμα ανθρώπινα όντα στον πλανήτη»!

Μάλιστα όχι μόνο δεν δέχεται πως το Καπιτώλιο δεν είχε κόσμο, αλλά υποστηρίζει με πάθος πως την ορκωμοσία του παρακολούθησαν… 1.500.000 άνθρωποι!

Παρά τις φωτογραφίες που είναι αδιάψευστοι μάρτυρες, ο Τραμπ τόνισε κατά την επίσκεψη του στην CIA:

«Στ’ αλήθεια, φαινόταν ότι ήταν 1.500.000 άνθρωποι, το πλήθος έφτανε ως το Μνημείο Ουάσιγκτον. Παρακολουθούσα έναν τηλεοπτικό σταθμό που έδειχνε γρασίδι χωρίς κόσμο, κάνοντας λόγο για 250.000 θεατές. Αυτό είναι ψέμα!» δήλωσε εξαιρώντας το αγαπημένο του Fox News, το οποίο όπως είπε είχε «υπέροχες κριτικές της ομιλίας του».

ΕΤΣΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ, που σε λογική αποφασίζουμε και διατάζουμε, δήλωσε:

«Ήταν το μεγαλύτερο πλήθος που έχει συγκεντρωθεί ποτέ σε τελετή ορκωμοσίας, τελεία και παύλα! Θα ζητήσουμε από τα μέσα ενημέρωσης να λογοδοτήσουν. Οι Αμερικανοί αξίζουν κάτι καλύτερο και όσο ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο αγγελιοφόρος αυτού του κινήματος θα μεταφέρει το μήνυμα του απευθείας στον αμερικανικό λαό».

Στη συνέχεια επιτέθηκε εκ νέου στα ΜΜΕ και αποχώρησε χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:

Σύμφωνα με τις αεροφωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν την Παρασκευή από αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα το πλήθος που παρακολούθησε την ορκωμοσία δεν έφτανε έως το Μνημείο Ουάσιγκτον και φαινόταν σαφώς μικρότερο από 1.500.000.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top