"Κακή Σάννυ!" - Όταν ο... Πρώτος Σκύλος δαγκώνει τις φίλες των δεσποινίδων Ομπάμα

Η μικρή σκυλίτσα της οικογένειας Ομπάμα δάγκωσε στο πρόσωπο μια φίλη της Μάλια Ομπάμα

Μια από τις κολλητές φίλες της Μάλια Ομπάμα έφυγε από τον Λευκό Οίκο με ένα σημάδι στο πρόσωπο, αφού τη δάγκωσε το «Πρώτο Κουτάβι» της οικογένειας, η Σάννυ.

Η πιτσιρίκα, που παραμένει ανώνυμη, πόσταρε φωτογραφίες στο snapchat από το τραύμα της αλλά και από τα ράμματα που έκανε.

«Μισώ τη Σάννυ» έγραψε μεταξύ άλλων σε μια φωτογραφία. «Αλλά η Μάλια νομίζει ότι είναι αστείο».

Πηγές του ΤΜΖ λένε ότι η Σάννυ δάγκωσε την κοπέλα, όταν εκείνη έσκυψε για να φιλήσει το κουτάβι. Ο προσωπικός γιατρός του Προέδρου, Ρόνυ Τζάκσον, περιέθαλψε το τραύμα της και της έκανε ράμματα.

Η κοπέλα αναστατώθηκε όταν της είπαν ότι το τραύμα μπορεί να αφήσει ένα μικρό σημάδι.

Ποια είναι στ' αλήθεια η Σάννυ

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Σάννυ είναι η μικρότερη από τα δύο «Πρώτα Σκυλιά». Ο μεγαλύτερος, ο Μπο, ήταν το δώρο που υποσχέθηκε το ζεύγος Ομπάμα στις κόρες του, αν ο μπαμπάς έβγαινε Πρόεδρος. Η οικογένεια απέκτησε τη Σάννυ το 2013.

Ο Μπο έχει υπάρξει … υπόδειγμα σκύλου καθ’ όλη τη διάρκεια της Προεδρίας Ομπάμα, αλλά η μικρή του σύντροφος δεν φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια του.

Πριν τρία χρόνια, η σκυλίτσα έριξε κάτω ένα δίχρονο κορίτσι στον Λευκό Οίκο.

«Η Σάννυ είναι υπέροχος σκύλος» είχε πει ο Ομπάμα σε συνέντευξή του. «Θα πρέπει όμως να μάθει ότι το υπνοδωμάτιό μας και το γραφείο μου δεν περιλαμβάνονται σε αυτό που αποκαλούμε «έξω» και να μην κάνει την ανάγκη της εκεί. Και ξέρει ότι κάνει κάτι κακό, γιατί κάθε φορά με προσπερνά κρυφά κι αν δεν την πάρω χαμπάρι για να τη βγάλω έξω, αφήνει ένα μικρό δώρο».

Η Μισέλ, από την πλευρά της, είπε ότι τελευταία οι τρόποι της Σάννυ έχουν βελτιωθεί πολύ!

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top