ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ στον αποχαιρετισμό του Ομπάμα!Στρατιώτης σωριάστηκε μπροστά του

Έπεσε αναίσθητος στο παρκέ με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός

Στρατιώτης σωριάστηκε μπροστά στον Ομπάμα

Μια… λιποθυμία έβγαλε προσωρινά εκτός προγράμματος την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια τελετή του Μπάρακ Ομπάμα, η οποία έλαβε χώρα μόλις μερικά 24ωρα πριν ο Ντόναλντ Τραμπ αναλάβει την εξουσία.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ένας στρατιώτης της Φρουράς των Τιμών, σωριάστηκε αναίσθητος στο πάτωμα μπροστά στον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ, και όπως είναι φυσικό, προκλήθηκε πανικός.

Και φυσικά μην σας κάνει εντύπωση που οι υπόλοιποι στρατιώτες δεν έτρεξαν να τον βοηθήσουν και παρέμειναν ακούνητοι, καθώς έπρεπε να υπακούσουν στο… πρωτόκολλο, το οποίο επιβάλλει να μένουν στις θέσεις τους, ο,τι κι αν συμβεί.

Οι αμερικανικές αρχές δεν έδωσαν διευκρινίσεις για τους λόγους που κατέρρευσε ο στρατιώτης. Αποδόθηκε, ωστόσο, στην πολύωρη ορθοστασία, καθώς τα μέλη της Φρουράς επί των Τιμών στέκονται πολλές φορές για ώρες ακούνητοι, με συνέπεια να μην κυκλοφορεί το αίμα σωστά στο σώμα τους και να καταρρέουν.

Όσο για τον Μπάρακ Ομπάμα;

Κατά τον αποχαιρετιστήριο λόγο του, δήλωσε πως «δεν  υπάρχει μεγαλύτερο προνόμιο και μεγαλύτερη τιμή από την αμερικανική. Ο μεγαλύτερος στόχος μας θα πρέπει να είναι να διατηρήσουμε την πίστη του αμερικανικού λαού και την εμπιστοσύνη του στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε ανά πάσα στιγμή την άμυνα των ΗΠΑ, αλλά να μην σπεύδουμε αμέσως σε πόλεμο, διότι το να στείλουμε τους στρατιώτες μας στον κίνδυνο αποτελεί ύστατη λύση και όχι πρώτη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top