Υπουργός της Μ. Βρετανίας προειδοποιεί για επιθέσεις του ISIS με χημικά όπλα

Πρωτοχρονιά μέσα σε δρακόντεια μέτρα έκαναν οι Ευρωπαίοι

To νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη με την έλευση του νέου έτους, υπενθύμισε στους Ευρωπαίους τον εφιάλτη της τρομοκρατίας.

Στην Γαλλία τα τελευταία 24ωρα έχει ενισχυθεί και άλλο η ασφάλεια, περισσότεροι από 100.000 ένοπλοι αστυνομικοί και στρατιώτες έχουν κινητοποιηθεί και περιπολούν σε σημεία που κυκλοφορεί πολύς κόσμος, όχι μόνο γιατί διανύουμε περίοδο εορτών αλλά και επειδή η χώρα έχει τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της τρομοκρατίας.

Στη Μεγάλη Βρετανία οι αρχές φοβούνται επιθέσεις με χημικά, αφού όπως υποστήριξε  σε δηλώσεις του ο Βρετανός Υπουργός Ασφαλείας  οι τζιχαντιστές και το ισλαμικό κράτος έχουν θέσει ως στόχο να βλάψουν όσο το δυνατόν περισσότερους και ότι οι  τρομοκράτες, δεν έχουν καμία ηθική αντίρρηση για την χρήση χημικών όπλων εναντίον της ανθρωπότητας.

 

Στο Βερολίνο, συνελήφθη  το Σάββατο ένας άντρας γιατί κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων, κοντά στη λίμνη του Βρανδεμβούργου φώναζε «βόμβα-βόμβα», προκαλώντας αναστάτωση. Η Γερμανία θα πρέπει να πούμε πως σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής για τρομοκρατικό χτύπημα, όπως και πολλές άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, μετά την επίθεση με φορτηγό στο Βερολίνο στην χριστουγεννιάτικη αγορά,  

Δείτε στο βίντεο όλα όσα ανέφερε η Μαρία Δεναξά στο Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top