Σκύλος κράτησε ζεστή 2 ημέρες την τραυματισμένη φίλη του πάνω σε ράγες τρένου

Την κάλυπτε με το σώμα του κάθε φορά που περνούσαν τρένα

Μια άκρως συγκινητική ιστορία, η οποία μας αποδεικνύει ότι η αγάπη και η φιλία υπάρχουν και στο ζωικό βασίλειο, μας έρχεται από την παγωμένη Ουκρανία.

Μια σκυλίτσα τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να φύγει από στις ράγες του τρένου. Ο φίλος της όμως δεν την εγκατέλειψε στη δύσκολη αυτή στιγμή.
Ο σκύλος, λοιπόν, πέρασε δύο ολόκληρες ημέρες δίπλα της για να την προστατεύει αλλά και να την ζεσταίνει μιας και στην περιοχή επικρατούσαν αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Μάλιστα, δε δίστασε να ρισκάρει ακόμα και τη ζωή του για χάρη της μιας και έπεφτε πάνω της κάθε φορά που περνούσαν τα τρένα καλύπτοντας την με το σώμα του.

Την είδηση έκανε γνωστή ένας χρήστης του Facebook ονόματι Ντενίς Μαλάφεβ που δημοσίευσε φωτογραφίες από τα δύο σκυλιά τα οποία εντόπισε σε ένα μικρό σιδηροδρομικό σταθμό κοντά στην πόλη Uzhgorod, στην Ουκρανία. 

«Την κράτησε ζεστή για δύο ημέρες κάτω από τη συνεχή απειλή του κινδύνου! Δεν ξέρω πώς να το ονομάσω: ένστικτο, αγάπη, φιλία, αφοσίωση. Το μόνο που ξέρω είναι αυτό: Δεν είναι όλοι οι  άνθρωποι ικανοί για κάτι τέτοιο. Πρέπει να μάθουμε όλοι από αυτό!» σχολίασε.

Η ιστορία των δύο φίλων είχε αίσιο τέλος αφού υιοθετήθηκαν και ονομάστηκαν Πάντα και Λούσι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top