ΤΡΟΜΟΣ! Το ISIS καλεί σε χριστουγεννιάτικη ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους υποστηρικτές του να εξαπολύσουν επιθέσεις σε εκκλησίες και ανθρώπους

Να «αιματοκυλίσουν» τις γιορτές των Χριστουγένων και της Πρωτοχρονιάς σε ΗΠΑ και Ευρώπη καλεί τα μέλη του το ISIS, όπως προκύπτει από μηνύματα που εστάλησαν στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης των τζιχαντιστών με την ονομασία "Τα μυστικά των τζιχαντιστών".

Ο χρήστης Abu Marya al-Iraqi έγραψε το μήνυμα στα αραβικά, απευθύνοντας κάλεσμα "για αιματηρούς εορτασμούς στο Χριστιανικό Νέο Έτος". Ανακοίνωσε μάλιστα τα σχέδια των τζιχαντιστών να αξιοποιήσουν το δίκτυο των μοναχικών λύκων για "να μετατρέψουν το χριστιανικό νέο έτος σε "αιματηρή ταινία τρόμου".

Μάλιστα, τα μηνύματα περιελάμβαναν εγχειρίδια για τη χρήση και την προετοιμασία όπλων και εκρηκτικών μηχανισμών για τους επίδοξους δράστες. Περιλαμβάνεται κατάλογος των εκκλησιών και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ.

Σε άλλο μήνυμα, ένα μέλος καλούσε τους «γιους του Ισλάμ» να επιτεθούν σε εκκλησίες, ξενοδοχεία, καφετέριες, αγορές και δημόσιους χώρους, δίνοντας λίστα με στόχους στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Γαλλία και την Ολλανδία.

Και όλα αυτά λίγες μέρες μετά το μακελειό σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο, όπου 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του μακελάρη Ανίς Αμρί.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top