Παιδεραστής 101 ετών σοκάρει τον κόσμο-«Βίαζα τα κοριτσάκια, κακοποιούσα και ένα αγόρι»

Τα θύματα ξέσπασαν σε δάκρυα στη δίκη όταν θυμήθηκαν τις καραμέλες του

Αιωνόβιος παιδεραστής

Ένας πρώην φορτηγατζής ηλικίας 101 ετών, καταδικάστηκε σήμερα Παρασκευή στην Βρετανία για τον συστηματικό βιασμό δύο κοριτσιών  κατά το διάστημα 1974-1983.

Ο Ραλφ Κλάρκ, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1915, όχι μόνο δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας κατά τη διάρκεια της δίκη του, παραδέχτηκε μάλιστα ότι είχε ασελγήσει και σε ένα ανήλικο αγόρι το ίδιο διάστημα! 

Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια πάντως μέχρι να καθίσει ο υπέργηρος παιδόφιλος στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς τα θύματα του από ντροπή έκρυβαν την αλήθεια για δεκαετίες. 

ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ

Ο Κλαρκ ήταν περίπου 70 ετών όταν κακοποιούσε τα κοριτσάκια, στα οποία μοίραζε καραμέλες και γλυκά για να εξαγοράσει τη σιωπή τους, ενώ δεν δίστασε να ασελγήσει επανειλημμένα και ένα αγοράκι. 

Οι δύο γυναίκες (σήμερα 40 και 50 χρονών) αποφάσισαν να καταγγείλουν τον βιαστή τους μόλις τον περασμένο Αύγουστο, όταν έκλεισε τα 100 χρόνια ζωής και όλη η τοπική κοινωνία στην πόλη τους άρχισε να τον «επαινεί» που έζησε μια τόσο ενάρετη ζωή. 

«Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», είπαν χαρακτηριστικά οι καταγγέλλουσες, οι οποίες ξέσπασαν σε δάκρυα ανακούφισης, όταν άκουσαν την σημερινή καταδικαστική απόφαση, με την οποία ο Κλάρκ οδηγήθηκε στην φυλακή. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top