ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ- Βρέθηκε η μικρή Μαντλίν στην Παραγουάη;

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ιδιωτικός ερευνητής-Πρώτη ανάρτηση: 09/03/2016 15:37

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ- Βρέθηκε η μικρή Μαντλίν στην Παραγουάη;

​Σε εξέλιξη είναι τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας στην Παραγουάη μετά από τον ισχυρισμό ενός μάρτυρα ότι είδε την μικρή Μαντλίν στην πόλη Αρεγουά.

Όπως μεταδίδουν οι εφημερίδες Sun και Mirror, που επικαλούνται αστυνομικές πηγές, μετά τη μαρτυρία κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί από τέσσερα τμήματα και προσωπικό της Interpol, προκειμένου να την εντοπίσουν.

Madeleine-McCann.jpg
«Η ομάδ�� μου έλαβε την πληροφορία πως η Μαντλίν έφτασε στην Παραγουάη πριν έναν ή δύο μήνες, μαζί με μια γυναίκα», φέρεται να δήλωσε ένα ιδιωτικός ερευνητής, που ασχολείται με την υπόθεση και ονομάζεται Μιράζ Ουλάχ Αλί Ισα.

Η Μαντλίν Μακάν, που εξαφανίστηκε από θέρετρο της Πορτογαλίας το 2007, τώρα θα πρέπει να είναι 12 ετών.

Ωστόσο, ο επικεφαλής της Interpol στη χώρα, Λουίς Ιγνάσιο Αρίας, απέρριψε το σενάριο του ιδιωτικού ερευνητή.

Ο Αρίας αναφέρει στο πρακτορείο ειδήσεων EFE ότι το γραφείο του δεν έχει καμία ενημέρωση σχετικά με την ταυτότητα του φερόμενου ως ερευνητή Μιράζ Ουλάχ Αλί Ισα, ούτε κάποιο στοιχείο που να υποδηλώνει ότι η Μαντλίν, βρίσκεται στη χώρα.

«Δεν υπάρχει τίποτα ουσιαστικό για αυτό το άτομο», δήλωσε ο Αρίας για τον Ισα, προσθέτοντας ότι ο «ερευνητής» δεν επικοινώνησε ποτέ με τις αστυνομικές αρχές της Παραγουάης ή το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

Την ίδια στιγμή, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας, Τζαλίλ Ρασίντ, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Monumental: «Η πληροφορία που έχουμε είναι ότι, το εξαφανισμένο κορίτσι δεν βρέθηκε στην Αρεγουά», συμπληρώνοντας ότι ο Ισα «έμεινε με άδεια χέρια».

Miraz-Ullah-Ali.jpg
O ιδιωτικός ερευνητής

maddie_land3_2731843a.jpg

maddie_land6_2732018a.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top