Αυτή η νεαρή μαμά κερδίζει 1,5 εκατ. ευρώ… διπλώνοντας φακέλους!

Η φαντασία της μετεξελίχθηκε... σε επιτυχημένη επιχείρηση

Αυτή η νεαρή μαμά κερδίζει 1,5 εκατ. ευρώ… διπλώνοντας φακέλους!

​Είναι νέα, μαμά και επιχειρηματίας! Η Σάρα Ντέιβις με τη φαντασία της δημιούργησε μία επικερδή επιχείρηση κι έχει καταφέρει να κερδίζει 1,5 εκατ. ευρώ… το χρόνο, δημιουργώντας φακέλους.

Για την ακρίβεια, η 31χρονη σήμερα Αμερικανίδα, σκέφτηκε ότι όταν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει ένα φάκελο, δεν είναι εύκολο να τον βρει στο μέγεθος, το σχέδιο και το χρώμα που θέλει. Έτσι δημιούργησε ένα ειδικό τσαντάκι το “Enveloper”, μέσα στο οποίο περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά για να δημιουργήσει κανείς τον φάκελο που επιθυμεί.

ad_172807318-e1434622347921.jpg
Η επιτυχημένη επιχειρηματική της ιδέα, η οποία ξεκίνησε από την κρεβατοκάμαρα της τότε 21χρονης Σάρα, μετεξελίχθηκε σε επιχείρηση, που απασχολεί 60 άτομα και κερδίζει άνω των 15,3 εκατ. ευρώ το χρόνο.

«Είναι ένας μύθος ότι θα πρέπει κανείς να έχει χιλιάδες ευρώ για να ξεκινήσει μια επιχείρηση», λέει η Σάρα.

ad_172807317-e1434622737629.jpg
Η 31χρονη μάλιστα εκτός από επιχειρηματίας είναι και μητέρα. Το 2013 απέκτησε ένα αγόρι και για ένα τρίμηνο αφοσιώθηκε αποκλειστικά σε εκείνον.

«Η δημιουργία οικογένειας είναι ένα μεγάλο όνειρό μας. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω μωρό και να το δώσω σε μια νταντά να το μεγαλώσει. Ήμουν σίγουρη ότι αν είχα σταθεροποιήσει την επιχείρησή μου θα μπορούσα να γίνω νωρίς μαμά και να ρυθμίζω τα πράγματα και από λίγο πιο μακριά. Το παν για τις εργαζόμενες μητέρες είναι η ευελιξία. Οι μητέρες που εργάζονται έχουν τόσα πολλά να προσφέρουν...» παραδέχεται η Σάρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top