ΦΟΝΙΚΗ κακαιρία στη Νέα Υόρκη: 4 οι νεκροί!

Ο υδράργυρος είναι υπό το 0

​Τέσσερις νεκροί είναι ο απολογισμός του ασυνήθιστα για την εποχή σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη την αμερικανική επικράτεια με τον υδράργυρο να έχει πέσει στο μηδέν ή κάτω από το μηδέν.

Η κακοκαιρία συνοδεύεται από έντονες χιονοπτώσεις που οδήγησαν σήμερα στην κήρυξη έκτακτης ανάγκης την πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου σημειώθηκαν οι θάνατοι.

Το ύψος του χιονιού στην πόλη Μπάφαλο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου και σημειώθηκαν οι θάνατοι, έφθασε το 1,5 μέτρο.

Η αστυνομία, χρησιμοποιώντας snowmobiles (μηχανάκια χιονιού), παρέδωσε τη νύκτα κουβέρτες στους οδηγούς που είχαν παγιδευτεί στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα και τρεις υπέστησαν ανακοπή, περιλαμβανομένων δύο που την ώρα εκείνη καθάριζαν το χιόνι από τον κήπο τους, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της κομητείας Έρι.

Κάποιοι οδηγοί παγιδεύτηκαν για σχεδόν 24 ώρες.

Οι μετεωρολόγοι υποστηρίζουν ότι οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες και στις 50 πολιτείες -ακόμη και στη Χαβάη- επικρατούν συνήθως από τα τέλη Δεκεμβρίου μέχρι τον Φεβρουάριο, ενώ επισημαίνουν ότι ο φετινός είναι ο ψυχρότερος Νοέμβριος από το 1976.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top