Βουλευτής παραιτήθηκε επειδή ο γιος της σκότωσε τέσσερις ανθρώπους (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κέντρο διασκέδασης σκόρπισε τον θάνατο ο 26χρονος

Βουλευτής παραιτήθηκε επειδή ο γιος της σκότωσε τέσσερις ανθρώπους (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

​Τέσσερις ανθρώπινες ζωές φέρεται να αφαίρεσε ο 26χρονος, Κονσταντίν Τζουβάνι ο οποίος είναι γιος της βουλευτού της Αλβανίας, Λουίζα Τζουβάνι- Παπαθανάση.

Η βουλευτής που παραιτήθηκε

luiza-xhuvani-te-mos-ndertojme-me-kisha-por-nje-teater-te-ri.jpg
Εκείνη μετά το μακελειό σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που φέρεται να προκλήθηκε από τον γιο της, δήλωσε με δάκρυα στα μάτια την παραίτηση της από το βουλευτικό αξίωμα.

Ο 26χρονος φερόμενος ως δράστης

43500.jpg
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης, όταν ο νεαρός διασκέδαζε σε κέντρο μαζί με την παρέα του. Τότε, ξεκίνησε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ διαφόρων νεαρών, ο οποίος κατέληξε σε τραγωδία!

dsc_0021_0.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος σκότωσε 3 Αλβανούς ηλικίας 36, 38 και 19 ετών καθώς και έναν 60χρονο Ιταλό. Η αστυνομία συνέλαβε τρεις υπόπτους, μεταξύ των οποίων και τον γιο της βουλευτού. Η ίδια έδωσε μια συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας, με δάκρυα στα μάτια δήλωσε ότι καταδικάζει και ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το αξίωμά της.

foto_14.jpg
Πάντως ο νεαρός άνδρας ο οποίος είναι και γιος του σκηνοθέτη Γέργκι Τζουβάνι, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές, αφού το 2011 είχε συλληφθεί και πάλι. Τότε είχε δολοφονήσει έναν συνομήλικό του, όμως το δικαστήριο τον καταδίκασε σε μόλις 2 χρόνια φυλάκιση, καθώς έκρινε ότι το έγκλημα ήταν αποτέλεσμα αυτοάμυνας.

Το κέντρο που εκτυλίχθηκε η τραγωδία

θηγω.jpg
Μετά το σάλο όμως και του νέου εγκλήματος, η αλβανική αντιπολίτευση τα χώνει στην μητέρα του και στην κυβέρνηση του Έντι Ράμα, καθώς αποδίδει το τωρινό έγκλημα στη δικαστική απόφαση του 2011, υποστηρίζοντας ότι «η Δικαιοσύνη είχε υποκύψει τότε σε πιέσεις του πρωθυπουργού και της ίδιας της βουλευτού για να αφεθεί ελεύθερος ο Κονσταντίν Τζουβάνι, με αποτέλεσμα να αφαιρέσει τη ζωή τεσσάρων ανθρ��πων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top