ΑΝΟΙΧΤΟ το ενδεχόμενο ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ: Ψάχνουν το Boeing στα νησιά Ανταμάν

Οργή με τις αρχές της Μαλαισίας που δεν λένε τίποτα για τις έρευνες

​Νέα σενάρια έρχονται τώρα στο φως για την τύχη του Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών που αγνοείται για έκτη μέρα. Μια νέα πληροφορία θέλει τώρα στρατιωτικά ραντάρ να έχουν καταγράψει το αεροσκάφος των Malaysia Airlines να πετά εσκεμμένα προς τα νησιά Ανταμάν, νοτιοανατολικά του Κόλπου της Βεγγάλης, κάτι που ενισχύει τη θεωρία περί αεροπειρατείας.

Το Reuters, επικαλούμενο πηγές που συμμετέχουν στις έρευνες, κάνει λόγο για ένα άγνωστο αεροσκάφος, το οποίο οι αρχές θεωρούν ότι είναι το μοιραίο Boeing, να ακολουθεί μια πορεία μεταξύ σημείων αναφοράς πλο��γησης, που μόνο ένα άτομο με αεροναυτική εκπαίδευση θα μπορούσε να ξέρει και όλα αυτά τη στιγμή που το αεροσκάφος των Μαλαισιανών αερογραμμών εντοπίστηκε τελευταία φορά από τα ραντάρ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το εν λόγω αεροσκάφος, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, πετούσε σε συντεταγμένες που είναι γνωστές σε πιλότους διεθνών πτήσεων, γεγονός που σημαίνει ότι όποιος βρισκόταν στο τιμόνι ήξερε πολύ καλά πού πήγαινε.

Το στρατιωτικό ραντάρ εντόπισε το αεροσκάφος των Malaysia Airlines στα 35.000 πόδια, περίπου 90 μίλια ανοιχτά των ανατολικών ακτών της Μαλαισίας με κατεύθυνσή το Βιετνάμ.

Μετά όμως το αεροσκάφος έστριψε απότομα προς τα δυτικά, προς τον εναέριο αεροδιάδρομο Βάμπι, βορειοανατολικά της επαρχίας Άτσεχ, που ακολουθούν συνήθως τα αεροσκάφη που κατευθύνονται προς τη Μέση Ανατολή.

Από εκεί άρχισε να κατευθύνεται προς τα νησιά Πουκέ και τελευταία φορά εντοπίστηκε πάνω από τα νησιά Ανταμάν.

Πληροφορίες θέλουν τους ειδικούς να εξετάζουν τώρα όλο και πιο σοβαρά το ενδεχόμενο αεροπειρατίας, μια θεωρία που ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι οι δύο αναμεταδότες του αεροσκάφους έκλεισαν με διαφορά 14 λεπτών.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top