Ανατριχιαστικό: Πατέρας ακρωτηρίασε 2χρονη με μηχανή του γκαζόν… κατά λάθος!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο- Έκανε τα πρώτα της βήματα με τα προσθετικά της πόδια

​Ένα ατύχημα που προκαλεί ανατριχίλα συνέβη σε ένα 2χρονο κοριτσάκι από την Τάμπα των ΗΠΑ!

kopelitsa_karotsi3.jpg
Τον περασμένο Απρίλιο καθώς ο πατέρας της κούρευε το γκαζόν στο σπίτι τους στο Palm Harbor, η μικρούλα έτρεχε από πίσω του. Η μητέρα Nicole Nugent του έκανε απεγνωσμένα νόημα να σταματήσει αλλά εκείνος δεν κατάλαβε το νεύμα και με την μηχανή του γκαζόν της έκοψε τα πόδια!

Η μικρή Ireland έμεινε δύο μήνες σε αναπηρικό αμαξίδιο και υποβλήθηκε σε επτά επεμβάσεις από τον Απρίλιο έως σήμερα για να της τοποθετήσουν προσθετικά πόδια.

kopelitsa_karotsi1.jpg
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε στις αρχές Μαΐου.

Η 2χρονη Ireland Nugent την Δευτέρα έκανε τους πάντες να δακρύσουν, αφού κατάφερε και έκανε τα πρώτα της βήματα…

ikuyei.jpg
Η μικρούλα έκανε υπομονή για πέντε ώρες που διήρκεσε η διαδικασία τοποθέτησης και μόλις ήταν έτοιμη σηκώθηκε κι άρχισε να περπατά.

oeo.jpg
Τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στον μπαμ��ά της, όπου βούρκωσε μόλις είδε την κόρη του να ξαναπερπατάει! Μάλιστα δεν σταμάτησε στιγμή να την βιντεοσκοπεί:

toddler-lawnmower-accident.jpg
«Είμαι άφωνος και τόσο περήφανος», δήλωσε ο Jerry Nugent.

mower19n-13-web.jpg
Ο περήφανος μπαμπάς μίλησε για την αποφασιστικότητα και τη γενναιότητα της 2χρονης και είπε: «Είναι η ηρωίδα μου, είναι ο άγγελός μου».

toddler-lawn-mower-accident.jpg
Οι γιατροί φοβούνταν πως ίσως η Ireland δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τα προσθετικά της πόδια αλλά εκείνη ήταν πανευτυχής όταν της τα τοποθέτησαν.

uyoro.jpg
«Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που θα γυρίσουμε στο σπίτι αλλά έχουμε και αγωνία για το πώς θα γίνουν όλα», δήλωσε η μαμά της όταν έφευγαν από το νοσοκομείο. «Αλλά ξέρω πως θα τα καταφέρουμε. Αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

w6577.jpg
wtuw6.jpg

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top