«Ψέματα, δεν κατήγγειλα εγώ την κόρη μου» - Τι λέει η μητέρα της Κυριακής

Η Κυριακή έχει νοητική υστέρηση και ζητά πίσω τα παιδιά της

Η 24χρονη Κυριακή που διαγνώστηκε με οριακό IQ κι έχασε τα τρία της παιδιά με εισαγγελική εντολή, κατηγορεί τη μητέρα της, ότι εκείνη κατήγγειλε στις υπηρεσίες πρόνοιας ότι δεν είναι ικανή να μεγαλώσει τα παιδιά της, με αποτέλεσμα το πρώτο της παιδί να είναι σε ανάδοχη οικογένεια και τα άλλα δύο στο ίδρυμα «Άγιος Στυλιανός».

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η μητέρα της Κυριακής, η οποία αρνήθηκε πως εκείνη μηχανορράφησε, ώστε να απομακρύνουν τα εγγόνια της από τους γονείς τους. 

«Θέλω να επιστρέψουν στην αγκαλιά μου τα παιδιά μου»

Τόσο η Κυριακή, όσο και οι άλλες δύο αδελφές της μεγάλωσαν σε ίδρυμα, καθώς οι κοινωνικές υπηρεσίες τις απομάκρυναν από τη μητέρα τους και στη συνέχεια την επιμέλεια πήρε ο πατέρας τους και μεγάλωσε τις κόρες του με τη βοήθεια της γιαγιάς τους. 

H Κυριακή κατηγορεί τη μητέρα της ότι εκείνη βρίσκεται πίσω από τις καταγγελίες που είχαν σαν αποτέλεσμα να απομακρύνουν τα τρία της παιδιά από κοντά της

«Η πρώην πεθερά μου έστρεψε τα παιδιά μου εναντίον μου. Δεν είχα δει την Κυριακή μέχρι που ήταν επτά ετών. Τους έλεγαν άσχημα πράγματα για μένα, ότι τα εγκατέλειψα. Δεν ήταν αλήθεια», είπε η μητέρα της Κυριακής. 

«Την υιοθετήσαμε», λέει η νονά που δε δίνει το παιδί στους γονείς του

Αρνείται ότι βρίσκεται πίσω από τις καταγγελίες και ισχυρίζεται ότι έμαθε τα πάντα από την τηλεόραση. 

«Δεν έκανα εγώ τις καταγγελίες είναι ψέμα. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ που επέστρεψε στο σπίτι με το κοριτσάκι της. Από την τηλεόραση έμαθα ότι της το πήραν κι αυτό. Δεν ήμουν στη γέννα, ούτε το είχα δει από κοντά. Εγώ έκανα τα πάντα για να μη χάσει τα παιδιά της. Ειδικά στο πρώτο παιδί πήγα στην κοινωνική λειτουργό και την παρακάλεσα, αλλά μου είπε ότι το μωρό δεν είναι κούκλα και ότι η Κυριακή δεν μπορεί να το μεγαλώσει», ανέφερε. 

Από Την Αναδοχή Στην Υιοθεσία: Η Ιστορία Μητέρας Και Κόρης

Διέψευσε ότι διεκδίκησε την κηδεμονία του πρώτου παιδιού της Κυριακής, ενώ παραδέχθηκε πως ήταν αντίθετη στον γάμο της με τον Ιορδάνη. 

«Ήμουν αντίθετη από την αρχή. Δεν εγκρίνω τον σύζυγό της. Μπορεί και να τη χτυπά, δεν είμαι σίγουρη, αλλά ξέρω ότι σε όποιον τον γνώριζα ζητούσε λεφτά, μόνο αυτό τον ενδιέφερε», είπε και πρόσθεσε:

Θεσσαλονίκη: 40χρονη προσπάθησε να πουλήσει νεογέννητο για 5.000 ευρώ

«Το μόνο που της είχα πει ήταν ότι είναι κρίμα να γεννά τα παιδιά της και μετά να της τα παίρνουν. Νόμιζα ότι το κοριτσάκι θα το κρατούσε. Πιστεύω ότι είναι ικανή να μεγαλώσει όχι ένα παιδί, αλλά πολλά. Δεν ξέρω γιατί της παίρνουν τα παιδιά, εγώ δεν έχω καμία σχέση».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top