Αχαΐα: Θρηνούσαν τη μητέρα τους, άνοιξαν το φέρετρο και είδαν άλλη γυναίκα

«Φορούσε τα ρούχα της μητέρα μας, πάθαμε σοκ», λένε συγγενείς της

«Πάθαμε σοκ, είδαμε μια άλλη γυναίκα στο φέρετρο, με τα ρούχα της μητέρας μου», είπε η κόρη της ηλικιωμένης / Βίντεο: Alpha

Σοκ έπαθαν οι συγγενείς μια 79χρονης γυναίκα, η οποία έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα και την περίμεναν τη σορό της στο σπίτι για να τη θρηνήσουν.

Όταν έφτασε το φέρετρο, με τους ίδιους να είναι περίλυποι για την απώλειά τους, το άνοιξαν και είδαν ότι μέσα βρισκόταν μια άλλη γυναίκα!

Πάτρα: Ήταν νεκρή για 9 ώρες δίπλα στο 4χρονο παιδί της

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στα Μποντέικα Αχαΐας. «Άνοιξε το φέρετρο και είδαμε μια ξένη», είπαν εκπληκτοι, μιλώντας για το περιστατικό.

Σαντορίνη: Βρέθηκε ο 17χρονος που αναζητούταν

«Περιμέναμε τον άνθρωπό μας στο σπίτι, ανέβηκε πάνω το φέρετρο. Άλλον περιμέναμε, λέμε "όχι, δεν είναι η μάνα μας αυτή". Βρήκαμε μία γιαγιούλα μέσα», είπε η ανιψιά της ηλικιωμένης, μιλώντας στο Mega.

Γνωστός στιχουργός μεγάλων επιτυχιών συνελήφθη για εμπορία ναρκωτικών

«Είδαμε μια άλλη γυναίκα ντυμένη με τα ρούχα της μητέρας μου. Πάθαμε σοκ. Είπα “δεν είναι η μητέρα μου αυτή” και μου είπε ο κύριος που την έφερε “εμένα αυτή μου δώσανε”», είπε η κόρη της, Δωροθέα Δημητροπούλου, μιλώντας στον Alpha.

Πρόστιμο 270.000 ευρώ σε γνωστή influencer για φοροδιαφυγή

«Η άλλη οικογένεια δεν το είχε μάθει, γλίτωσε αυτό το σοκ. Ευτυχώς που δεν την είχαν στείλει ήδη για ταφή», πρόσθεσε.

Όπως είπε η κα Δημητροπούλου, επικοινώνησε στη συνέχεια με το νοσοκομείου του Ρίου και τους ενημέρωσαν για το περιστατικό. Όπως προέκυψε, το λάθος έγινε λόγω συνωνυμίας από τον υπάλληλο του νεκροτομείου.
,

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top