Πάτρα: Ήταν νεκρή για 9 ώρες δίπλα στο 4χρονο παιδί της

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για την 39χρονη μητέρα

Πάτρα: Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα μέσα στο σπίτι της – Το 4χρονο παιδί της βρισκόταν στο πλάι της / Βίντεο αρχείου από ΕΡΤ (16.06.23)

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» για την οικογενειακή τραγωδία, με «μάρτυρα» ένα 4χρονο κορίτσι που επί ώρες βρισκόταν μαζί με τη νεκρή μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στην Αγυιά της Πάτρας. Τουλάχιστον 9 με 12 ώρες πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης φέρεται να είχε αφήσει την τελευταία της πνοή η 39χρονη που βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της στο διαμέρισμα τους την περασμένη Παρασκευή.

Πάτρα: Θρίλερ με νεκρή μητέρα - Δίπλα της επί ώρες το 4χρονο παιδί της

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο θάνατος της άτυχης μητέρας επήλθε τουλάχιστον 9 με 12 ώρες πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (15/6) έως ότου βρεθεί νωρίς το πρωί της επομένης στον χώρο της κουζίνας, σε «πλήρη πτωματική ακαμψία», από τον σύζυγό της.

Πάτρα: «Η μητέρα ένιωσε αδιαθεσία ενώ έτρωγε στο τραπέζι»

Από τα μέχρι τώρα ευρήματα, η γυναίκα φέρεται να ένιωσε αδιαθεσία ενώ έτρωγε στο τραπέζι, σηκώθηκε, ακούμπησε στην καρέκλα και γλίστρησε στο χαλί που υπήρχε στον χώρο με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα, όπου και κατέληξε, αβοήθητη.

Η μικρή κόρη που είχε αποκτήσει με τον σύζυγό της, οδηγό ταξί, ο οποίος την ώρα του μοιραίου απουσίαζε από το σπίτι, καθώς εργαζόταν νυχτερινή βάρδια, εκτιμάται πως δεν είχε αντιληφθεί πως η μητέρα της δε ζούσε και αυτό γιατί η εικόνα της μητέρας παρέπεμπε σε άτομο που κοιμάται, ενώ δεν ήταν και ορατό το αίμα στη μύτη που έφερε το άψυχο σώμα.

Υπενθυμίζεται ότι τα πρώτα λόγια που είπε το κοριτσάκι στον πατέρα του όταν μπήκε στο διαμέρισμα και τη βρήκε δίπλα στη μητέρα της, ήταν: «Η μαμά ήταν γονατιστή, από το βράδυ».

Αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα, εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, είναι η προσωρινή αιτία θανάτου που ανεγράφη στην ιατροδικαστική έκθεση, μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Η 39χρονη, εκτός από την 4χρονη, αφήνει πίσω της και τη 13χρονη κόρη της από τον πρώτο γάμο της.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγυιά και η ταφή στο κοιμητήριο Αγίου Νικολάου, Μεσούντας, στην Αρτα.

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top