Άνω Λιόσια: Το θύμα της επίθεσης μιλάει αποκλειστικά στο Star

Ο δράστης πυροβόλησε εναντίον του εφτά φορές

Με σοβαρά τραύματα στο πόδι νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο ο 23χρονος επιχειρηματίας και φίλος γνωστού τράπερ που πυροβολήθηκε με εφτά σφαίρες πριν από δύο ημέρες στα Λιόσια.

Το θύμα μιλά μέσα από το νοσοκομείο στο Star και στην Τασούλα Παπανικολάου για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

«Με έχει χτυπήσει εδώ στο γόνατο ακριβώς και έχει βγει από πίσω. Μου βάζουν φάρμακα για να μην πονέσει. Σκέφτηκα ‘πάει τώρα θα φύγω από τη ζωή, τα παιδιά αυτά πως θα ζήσουν’. Να πληρώσει για αυτό που έκανε» συγκλονίζει ο 23χρονος.

Πυροβολισμοί Μέρα Μεσημέρι Στα Άνω Λιόσια - Video

Ο 23χρονος προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ. Δείχνει τα τραύματά του και περιγράφει στο Star τι έγινε τ ο απόγευμα της Παρασκευής λίγο πριν τις έξι όταν  δέχθηκε  την επίθεση με όπλο ενώ βρίσκονταν σε ένα κεντρικό σημείο στα Λιόσια.

«Ήμουνα στο μαγαζί μέσα, πήγα να αγοράσω παπούτσια. Με το που βγήκα, ήρθε από πίσω μου, με πυροβόλησε και έφυγε. Εγώ του έλεγα να μη ρίξει, να σταματήσει και αυτός δε σταμάταγε».

Ο δράστης σύμφωνα με τα στοιχεία πυροβόλησε εφτά φορές με όπλο των 9 χιλιοστών .Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα του πιστολέρο  για συνεργεια To αυτοκίνητο που βλεπετε είναι το αυτοκίνητο που διέφυγαν.

Ο 23χρονος τραυματίας υποστηρίζει ότι με τους φερόμενους δράστες πατέρα και γιο είχαν διαφορές και τον απειλούσαν τις  τελευταίες 15 ημέρες.

Άνω Λιόσια: Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς - Τραυματίστηκε ένας άντρας

«Πρόκειται για μια δολοφονική επίθεση. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι δεν υπαναχώρησε ο δράστης μετά τον πρώτο πυροβολισμό, τον δεύτερο πυροβολισμό αλλά ακολούθησαν επτά πυροβολισμοί και θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό και σε άλλα άτομα» είπε ο Γιώργος Κανιάρης, δικηγόρος του θύματος.

Ο πατέρας  του δράστη θα οδηγηθεί  αύριο στον ανακριτή ενώ ο 23χρονος πιστολέρο αναζητείται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top