Προφυλακιστέος ο γυναικοκτόνος της Καβάλας: «Ήθελα να πεθάνουμε μαζί»

Πρώην του 55χρονου δηλώνει πως είχε προσπαθήσει δύο φορές να την πνίξει

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο γυναικοκτόνος της Καβάλας, ο οποίος στραγγάλισε την 43χρονη σύζυγό του πριν λίγες μέρες μέσα στο φαρμακείο τους. 

Ο 55χρονος δράστης, ο οποίος είχε προσπαθήσει να αυτοτραυματιστεί και νοσηλευόταν μέχρι χθες, είχε μαραθώνια απολογία στον ανακριτή που διήρκησε πέντε ώρες. 

Γυναικοκτονία Καβάλα: Αμίλητος βγήκε από το νοσοκομείο ο συζυγοκτόνος

«Ήθελα να πεθάνω μαζί της γι’ αυτό και έκανα απόπειρες αυτοκτονίας. Είχαμε έντονη λεκτική αντιπαράθεση. Θόλωσα. Σε μια στιγμή χάθηκαν όλα. Θέλω να δηλώσω δημόσια συγγνώμη για αυτό που έκανα», είπε μεταξύ άλλων ο 55χρονος στον ανακριτή.

Πρώην του 55χρονου δηλώνει πως είχε προσπαθήσει δύο φορές να πνίξει και την ίδια

Η τοπική κοινωνία της Καβάλας παραμένει σοκαρισμένη από το στυγερό έγκλημα που αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή. Σήμερα, όμως, έρχεται στο φως μία νέα καταγγελία που αφορά το βίαιο παρελθόν του καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνου. 

55χρονος στραγγάλισε τη γυναίκα του στην Καβάλα

Πρώην σύντροφος του 55χρονου μίλησε στην εκπομπή «Live News» και αποκάλυψε πως όταν ήταν μαζί του είχε προσπαθήσει να την πνίξει δύο φορές ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όπως έκανε και με την Αϊντα. 

Όπως λέει η γυναίκα, με την οποία είχε δύο χρόνια σχέση, στην αρχή ο 55χρονος δημιουργεί την τέλεια εικόνα για τον χαρακτήρα του, τα πράγματα όμως αλλάζουν γρήγορα και δραματικά.

Καβάλα: «Τη στραγγάλισε με το ένα χέρι - Του έλεγαν να ανοίξει την πόρτα»!

 

Δυστυχώς, η πρώην σύντροφος του 55χρονου δε βρήκε το κουράγιο να τον καταγγείλει στην αστυνομία και απλά απομακρύνθηκε. Μάλιστα, όταν έμαθε ότι παντρεύτηκε με την Αϊντα, εκείνη της τηλεφώνησε και την προειδοποίησε. Η 43χρονη, όμως, δεν την πίστεψε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top