Εκτέλεση πυγμάχου στο Γαλάτσι: Για συμβόλαιο θανάτου κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ.

Εκτέλεση «καρμπόν» με εκείνη του πυγμάχου «Κεφάλα» στη Μεταμόρφωση

Εξελίξεις υπάρχουν στη μαφιόζικη εκτέλεση γνωστού πυγμάχου που σημειώθηκε χθες στο Γαλάτσι, καθώς οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου. 

Γαλάτσι: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 44χρονο πυγμάχο έξω από γυμναστήριο

Όπως αποκαλύφθηκε το θύμα, γνωστός με το παρατσούκλι «Dirty Harry», συνδεόταν στενά με τον «Κεφάλα», έναν άλλον πρώην πυγμάχο, που είχε εκτελεστεί με τον ίδιο τρόπο στη Μεταμόρφωση. 

Το καρτέρι θανάτου είχε στηθεί έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο στην οδό Εκάβης στο Γαλάτσι. Ο γνωστός πυγμάχος μόλις είχε κατέβει από τη μηχανή του και πήγαινε για προπόνηση. Λίγα μέτρα από την είσοδο, ο δολοφόνος τον πλησίασε πεζός και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ. Αμέσως μετά διέφυγε με μηχανή από την οδό Βυτίνης. 

Φωτογραφίες από το σημείο που σημειώθηκε η δολοφονία στο Γαλάτσι

Από νωρίς το πρωί αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών «χτένιζαν» όλα τα στενά γύρω από την οδό Εκάβης στο Γαλάτσι, αναζητώντας οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δύο αδίστακτων δολοφόνων του 44χρονου πρωταθλητή πυγμαχίας. 

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται σε επαγγελματίες εκτελεστές συμβολαίων θανάτου, πιθανότατα αλλοδαπούς, καθώς φαίνεται πως ήταν καλά μελετημένο το «χτύπημα» της Greek Mafia για να «καθαρίσουν» τον «Dirty Harry». 

Το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης ήταν έμπειρος αθλητής με πολλούς αγώνες πυγμαχίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Εκτέλεση «καρμπόν» με εκείνη του πυγμάχου «Κεφάλα» στη Μεταμόρφωση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, oι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η χθεσινή δολοφονία στο Γαλάτσι, ήταν πληρωμένη από το ίδιο συμβόλαιο θανάτου, με το οποίο εκτελέστηκε τον περασμένο Μάιο στη Μεταμόρφωση, έξω από ένα ψητοπωλείο,  ένας 58χρονος βετεράνος πυγμάχος με το παρατσούκλι «Κεφάλας». Ο 43χρονος πυγμάχος που δολοφονήθηκε χθες φαίνεται πως ήταν πρωτοπαλίκαρο του 58χρονου. 

Ο 44χρονος πυγμάχος που δολοφονήθηκε χθες στο Γαλάτσι

Είχαν μάλιστα τόσο πολύ στενή σχέση, που τον αποκαλούσε «θείο» και  φαίνεται ότι ήταν μαζί του στη Μεταμόρφωση, την ώρα που δολοφονήθηκε. Οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή και την δολοφονία ενός ακόμη πυγμάχου του Τάσου Μπερδέση, ο οποίος δολοφονήθηκε το καλοκαίρι κι αυτός έξω από λέσχη πυγμαχίας στη Βάρη. 

Ο ίδιος είχε καταθέσει ότι δεχόταν σοβαρές απειλές για τη ζωή του. Αλλά όπως έλεγε τα είχε αφήσει όλα πίσω στο παρελθόν,  και είχε πάρει τον ίσιο δρόμο. Δυστυχώς όμως, όπως λένε στον κόσμο της νύχτας, το όνομά σου δεν σβήνει ποτέ από τα μαύρα κατάστιχα.  

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top