Λαμία: Η μικρή ξαδέλφη του έσωσε τον 6χρονο από τα χέρια της μητέρας του

Τον είχε χτυπήσει και στο παρελθόν – Λεπτομέρειες για το δράμα του αγοριού

Μητέρα ξυλοκόπησε άγρια το παιδάκι της. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός εξάχρονου αγοριού από την ίδια του τη μητέρα στη Λαμία. 

Λαμία: Μητέρα ξυλοκόπησε άγρια το παιδί της - Στο νοσοκομείο ο εξάχρονος

Η γυναίκα οδηγήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον εισαγγελέα και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη, ενώ σήμερα θα περάσει από ψυχιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο της Λαμίας και από εκεί θα επιστρέψει στο Δικαστικό Μέγαρο για να γίνει το αυτόφωρο. 

Λαμία: Τον έσωσε η 13χρονη ξαδέλφη του

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, η 33χρονη μητέρα εξαγριώθηκε όταν το αγοράκι τσακώθηκε με τη μικρότερη αδελφή του. Άρχισε να τον γρονθοκοπά στο πρόσωπο, το παιδί έπεσε στο πάτωμα και συνέχισε να το χτυπά με απίστευτη αγριότητα

Το αγοράκι ούρλιαζε από τον πόνο και παρακαλούσε τη μητέρα να σταματήσει, μέχρι που τον άκουσε η 13χρονη ξαδελφούλα του, που μένει στο ίδιο σπίτι, κι έτρεξε με αυτοθυσία για να το σώσει.

Κατάφερε να γλιτώσει το εξάχρονο αγόρι από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας, η οποία βρισκόταν εκτός εαυτού. 

Οι κραυγές του παιδιού αναστάτωσαν και τους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το παιδί, το μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας και από εκεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. 

Μάρτυρες που είδαν το παιδί, είπαν πως ήταν πάρα πολύ άσχημα χτυπημένο, με μώλωπες σε όλο του το πρόσωπο και γι’ αυτό οι γιατροί του νοσοκομείου Λαμίας έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί αμέσως στην Αθήνα. 

Λαμία: Είχε ξαναχτυπήσει το παιδί

Τα στόματα στην τοπική κοινωνία μένουν κλειστά, όμως όλοι γνωρίζουν πως η 33χρονη είχε χτυπήσει και πάλι στο παρελθόν το αγοράκι της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες,τα παιδιά μεγαλώνουν σε έναν άκρως προβληματικό περιβάλλον και πρέπει γρήγορα να παρέμβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες και η Πρόνοια. Στο παρελθόν είχε κληθεί και το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ είχαν γίνει και καταγγελίες.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο Δ. Κωνσταντόπουλος από το LamiaReport.gr, σε ένα μικρό σπίτι μένουν δύο οικογένειες, δηλαδή τέσσερις ενήλικες, πέντε παιδιά και η γιαγιά σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες. 

Όλοι πλέον αναμένουν την απόφαση του εισαγγελέα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top