Ξεκινά ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων στις 15 Μαρτίου

«Ασφυκτιούν» τα νοσοκομεία της Αττικής- Μόλις 31 κενές κλίνες ΜΕΘ

«Λυγίζουν» τα νοσοκομεία της Αττικής, με τα κρεβάτια στις εντατικές συνεχώς να λιγοστεύουν. Η ελπίδα παραμένει με τον εμβολιασμό των πολιτών. Το ευχάριστο είναι ότι από τις 15 Μαρτίου, και οι ευπαθείς ομάδες θα μπορούν να εμβολιαστούν. 

«Τracing app»: Εφαρμογή στο κινητό θα κάνει ιχνηλάτιση κρουσμάτων

Για άλλη μια μέρα οι εισαγωγές ασθενών είναι περισσότερες από τα εξιτήρια. Το τελευταίο 24ωρο χρειάστηκαν νοσηλεία 292 άτομα, ενώ 279 πήραν εξιτήριo. Συνολικά 1.863 συμπολίτες μας νοσηλεύονται σε απλές κλίνες και 383 σε ΜΕΘ. Τα κενά κρεβάτια  στις εντατικές στην Αθήνα είναι μόλις 31 και στη Θεσσαλονίκη 72.

Στην «καρδιά» της πανδημίας η Αττική

Στην «καρδιά» της πανδημίας βρίσκεται, όπως πάντα η Αττική.  Για μια ακόμη φορά το κέντρο της πρωτεύουσας κράτησε την πρωτιά, με 235 νέα κρούσματα,  ενώ ο Πειραιάς ακολούθησε με 143 περιστατικά. Σταθερά υψηλό παραμένει το ιικό φορτίο στο Δυτικό Τομέα Αθηνών με 135 κρούσματα, αλλά και τα βόρεια προάστια με 106 νέες μολύνσεις 

Κρούσματα σήμερα: 880 στην Αττική, 183 στη Θεσσαλονίκη και 103 στην Αχαΐα

Ξεκινά ο εμβολιασμός για τις ευπαθείς ομάδες 

Από τις 15 Μαρτίου ξεκινά και ο εμβολιασμός στις ευπαθείς ομάδες, ώστε μέχρι τέλη Απριλίου να έχουν εμβολιαστεί όλοι οι άνω των 60 ετών και οι ευπαθείς. 

Στο μεταξύ, ο Βασίλης Κικίλιας  βρέθηκε το πρωί στην Πάτρα, η οποία βρίσκεται στο κόκκινο,  για τα εγκαίνια  της νέας Καρδιοχειρουργικής Κλινική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

42 συλλήψεις στην πλατεία Καρύτση

Το πρωί η αστυνομία προχώρησε σε 42 συλλήψεις στην πλατεία Καρύτση για άσκοπη  μετακίνηση με κίνδυνο διασποράς κορωνοϊού, διατάραξη της κοινής ειρήνης και διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top