Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 15 ετών στον ψυκτικό που σκότωσε πελάτισσά του

Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος

Ομόφωνα ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον 32χρονο ψυκτικό που σκότωσε ηλικιωμένη πελάτισσά του ενώ είχε πάει σπίτι της για να κάνει συντήρηση στο κλιματιστικό της.

Δίκη ψυκτικού: «Θόλωσα με αυτό που είπε για τη μητέρα μου»

Σύμφωνα με το grtimes, στον 32χρονο υπεβλήθη κάθειρξη 15 ετών καθώς κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αναγνωρίζοντας το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Στην απολογία του, ο 32χρονος παραδέχτηκε ότι καβγάδισε με το θύμα, το οποίο τον έβγαλε εκτός εαυτού όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του.

Απολογία ψυκτικού: Τι είπε η πελάτισσα που τον έκανε να «θολώσει»

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο τότε 31χρονος εργαζόταν ως ψυκτικός στην επιχείρηση της συντρόφου του. Η 63χρονη ήταν τακτική πελάτισσα καθώς κάθε χρόνο έκανε του κλιματιστικού της.

Ο ψυκτικός, όπως είπε στην απολογία του, την επισκέφτηκε για τη συντήρηση του μηχανήματος μία ώρα νωρίτερα από το καθορισμένο ραντεβού. Εκείνη δεν του άνοιξε και τον άφησε να περιμένει. Τελικά, όταν ήρθε η ώρα του ραντεβού μπήκε σπίτι της.

Έπειτα από έντονη λογομαχία και σπρωξίματα, ο δράστης φέρεται να τη χτύπησε με σφυρί και την άφησε νεκρή, συνέχισε κανονικά την εργασία του πηγαίνοντας σε άλλα πέντε ραντεβού και τελικά επέστρεψε κανονικά σπίτι του σα να μη συνέβη τίποτα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top