Πάτρα: Τέσσερις συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ηλικιωμένου

Είχαν διαρρήξει το σπίτι του άτυχου άνδρα

Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν τη Δευτέρα έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας στην Κάτω Αχαΐα για τη δολοφονία ενός ηλικιωμένου στην περιοχή Μιντιλόγλι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις άνδρες διέρρηξαν το σπίτι του ηλικιωμένου στις 19 Σεπεμβρίου. Οι δύο από αυτούς μπήκαν στο σπίτι, ενώ οι άλλοι δύο παρέμειναν στην πόρτα και κρατούσαν τσίλιες. 

Όταν αντίκρισαν τον άτυχο άνδρα τον χτύπησαν με ένα ξύλο με απίστευτη αγριότητα και αφού ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, πήραν μαζί τους ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος, που όμως δεν κατάφεραν τελικά να το κλέψουν. 

Την επόμενη μέρα η οικιακή βοηθός του βρήκε τον ηλικιωμένο σοβαρά τραυματισμένο και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο και πριν από πέντε μέρες ο άτυχος άνδρας κατέληξε. 

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, πήραν αποτυπώματα από το σπίτι καθώς και βιολογικό υλικό που εντόπισαν.

Μετά την εργαστηριακή εξέταση αντικειμένων, αλλά και δειγμάτων βιολογικού υλικού, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών υπέβαλλαν δικογραφία στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, με αποτέλεσμα να εκδοθούν από τον ανακριτή, εντάλματα σύλληψης σε βάρος των τεσσάρων ανδρών.

Οι τέσσερις συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν για να απολογηθούν στον ανακριτή Πρωτοδικών Πατρών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top