Συγκλονίζει η μαρτυρία κόρης διασωληνομένου με Covid στο Star

«Ας ενδιαφερθούμε για τον διπλανό μας» λέει μιλώντας αποκλειστικά

«Αν δεις τον κορωνοϊό να χτυπά έναν δικό σου άνθρωπο, θα καταλάβεις πόσο ύπουλος και ισχυρός ιός είναι. Θα βάλεις μάσκα και θα πάρεις όλα τα μέτρα προφύλαξης»: Αυτά είναι τα λόγια και η απάντηση στους αρνητές των μέτρων από μια γυναίκα, που βλέπει τον πατέρα της ακόμα μια μέρα διασωληνομένο στο «Σωτήρια». «Ας ενδιαφερθούμε για τον διπλανό μας» λέει μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα.

«Δυο εβδομάδες πριν μάθω ότι ο άνθρωπός μου νοσεί με τον κορωνοϊο, απορούσα κι εγώ κι έλεγα μα είναι δυνατόν τόσοι άνθρωποι νοσούν και να μην ξέρω κανέναν; Μέχρι να σου χτυπήσει την πόρτα είναι, άμα σου χτυπήσει την πόρτα αλλάζει εντελώς η αντίληψή σου για τον κορωνοϊο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας της Ειρήνης, εδώ και 10 μέρες παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή. Ο ηλικιωμένος πρόσεχε και τηρούσε τα μέτρα. Όχι όμως και οι γείτονές  του στα Πατήσια. Μια από τις πιο επιβαρυμένες περιοχές της Αθήνας.

«Ο πατέρας μου φορούσε μάσκα, φορούσε γάντια ήταν πάρα πολύ προσεκτικός και αρκετά φοβισμένος λόγω ηλικίας με τον κορωνοϊο. Το άσχημο είναι ότι μένει σε περιοχή που έχει χαρακτηριστεί κόκκινη, μένει στα Πατήσια. Το γεγονός ότι πήγαινε για τα απαραίτητα, ένα σούπερ μάρκετ, ένα φαρμακείο, κάπου εκεί, τώρα ακριβώς κανείς δεν ξέρει που ακριβώς κόλλησε τον κορωνοϊό. Σίγουρα επηρεάζει και η περιοχή που μένει αλλά η ατομική του υγιεινή και η προστασία του απέναντι στον κορωνοϊό ήταν παρά πολύ μεγάλη .6.Με τρομάζει το αύριο , το πως θα είναι ο πατέρας μου μετά από αυτήν την περιπέτεια».

Η Ειρήνη κλείνοντας τη συνέντευξή μας θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όσους αδιαφορούν για τον συνάνθρωπό τους, δεν τηρούν τα μέτρα και η μάσκα τους είναι άγνωστη:

«Να μην τύχει να τους χτυπήσει τη πόρτα ο κορωνοϊός, να μην τους τύχει κανένας άνθρωπος τους να είναι διασωληνωμένος και να μην ξέρουν τι θα γίνει την επόμενη μέρα, θα είναι μαζί τους ή όχι και θέλω μόνο να τους πω να είναι προσεκτικοί όχι μόνο για τον εαυτό τους αλλά και για τους τριγύρω, οι οποίοι προστατεύονται, κάνουν ότι μπορούν για να είναι ασφαλείς και τους μεταδώσουν κάποιοι άλλοι τον ιό, οι οποίοι δεν προσέχουν. Είναι τραγικό να μη φοράει κάποιος μάσκα αυτή τη στιγμή».


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top