Γαλλία: 27χρονη υποφέρει από κορωνοϊό 175 ημέρες μετά τη διάγνωση!

Έχει σοβαρές βλάβες στο νευρολογικό και αναπνευστικό σύστημα

Μια νέα κοπέλα στη Γαλλία, η Πολίν Ουστρίκ, διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν από 175 ημέρες και από τότε υποφέρει, καθώς δεν έχει αναρρώσει ακόμα.

Γαλλία κορωνοϊός: 10.000 νέα κρούσματα σε ένα 24ωρο

Όπως μετέδωσε η Μαρία Δεναξά από το Παρίσι, η κοπέλα δίνει μεγάλη μάχη απέναντι στην πανδημία του Covid-19, καθώς η ασθένεια τις έχει προκαλέσει πολλές λειτουργικές βλάβες, όπως απορρύθμιση του νευρολογικού της συστήματος με παρενέργειες στο αναπνευστικό, την καρδιακή λειτουργία και την αρτηριακή πίεση.

Έβρος: Καρδιολόγος νόσησε δύο φορές από κορωνοϊό μέσα σε λίγες μέρες

Η κοπέλα ασθένησε όταν ήρθε σε επαφή με μια συνάδελφο της που ήταν φορέας του ιού. Τα συμπτώματα του κορωνοϊού εμφανίστηκαν στις 23 Μαρτίου και από τότε η ζωή της έχει γίνει μια κόλαση. Οι δυνάμεις της την έχουν εγκαταλείψει και δε μπορεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

Μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μια απορρύθμιση του νευρολογικού συστήματος το οποίο επιτρέπει τη ρύθμιση της αναπνοής, της καρδιακής λειτουργίας και της αρτηριακής πίεσης. Στην περίπτωση μου έχει απορρυθμιστεί. Η αρτηριακή μου πίεση είναι πολύ χαμηλή σε κάθε προσπάθεια, η παλμοί της καρδιάς μου πολύ γρήγοροι, δε μπορώ πια να αντιδράσω όπως πρέπει στην παραμικρή προσπάθεια κι έχω ναυτίες, ζαλάδες, δεν αισθάνομαι καλά, δεν καταφέρνω πια να αναπνεύσω έχω πρόβλημα με την οξυγόνωση. Συμπτώματα που είναι πολύ άσχημα για μια νεαρή 27 ετών, γιατί δεν μπορώ να ζήσω κανονικά μια μέρα στην εργασία μου ή όταν κάνω πράγματα στο σπίτι», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top