Μετέωρα: 60χρονος σκότωσε με καραμπίνα τη σύζυγό του μετά από λογομαχία

Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του όμως δεν τα κατάφερε

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον οικισμό Παναγία στα Μετέωρα, όταν ένας 60χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 52χρονη σύζυγό του με κυνηγετική καραμπίνα. 

Ο άνδρας μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι του από τη δουλειά, όταν κάποια στιγμή οι γείτονες άκουσαν δυνατές φωνές από τη μονοκατοικία. Ο 60χρονος λογομαχούσε έντονα με τη σύζυγό του.

Ξαφνικά, όλοι «πάγωσαν» όταν άκουσαν τρεις απανωτούς πυροβολισμούς και αμέσως μετά απόλυτη σιγή. Κάποιοι γείτονες βρήκαν τη δύναμη και μπήκαν προσεκτικά στο σπίτι για να δουν τι συνέβη.

Ο 60χρονος ήταν στο σαλόνι και ακόμη κρατούσε στα χέρια την καραμπίνα. Είχε πυροβολήσει σχεδόν εξ επαφής την άτυχη σύζυγό του. Η 52χρονη ήταν πεσμένη μπροστά του σε μια λίμνη αίματος. 

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και λίγο αργότερα ο δράστης αφοπλίστηκε και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος αμέσως μετά τον φόνο, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του αλλά το όπλο φαίνεται να έπαθε εμπλοκή. 

Όπως λένε οι άνθρωποι στην τοπική κοινωνία, η οικογένεια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό και δεν μπορούσαν να φανταστούν τέτοια τραγική κατάληξη. Το ζευγάρι είχε τρία παιδιά, έναν γιο και δύο κόρες. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top