Ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι για τις καταλήψεις στο Κουκάκι

Οι δίκες αναβλήθηκαν για το τέλος του μήνα

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι κατηγορούμενοι για τις καταλήψεις στο Κουκάκι το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς οι δίκες τους στα δικαστήρια της Ευελπίδων αναβλήθηκαν για το τέλος του μήνα.

Κουκάκι: Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες μετά την εκκένωση των καταλήψεων

Οι υποστηρικτές των 20 κατηγορουμένων που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια φώναζαν συνθήματα υπέρ τους και υπέρ των καταλήψεων αλλά και συνθήματα κατά των αστυνομικών και του αρμόδιου υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Οι δίκες των κατηγορουμένων αναβλήθηκαν για τις 22, 23 και 24 Ιανουαρίου, λόγω της απουσίας των περισσότερων αστυνομικών-μαρτύρων αλλά και της απουσίας διερμηνέα για μια δικογραφία.

Κουκάκι: Αυτή είναι η ανήλικη κόρη του γνωστού ηθοποιού

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια από τις δικογραφίες αστυνομικοί, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τραυματίστηκαν κατά τις συμπλοκές με τους καταληψίες, δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. Μάλιστα όταν οι υποθέσεις εκδικασθούν στο δικαστήριο θα προσκομιστούν ιατροδικαστικές εκθέσεις.

Ισχυρή ήταν η αστυνομική δύναμη στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, η οποία περιφρουρούσε το κτίριο του αυτοφώρου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top