Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων

«Πλημμύρισε» με μουσικές και έθιμα από όλη την Ελλάδα

Με μουσικές από ολόκληρη την Ελλάδα , χριστουγεννιάτικα χρώματα και έθιμα πλημμύρισε η Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, σε μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε παρουσία της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου.

Οι κυρίες Βαρδινογιάννη και Παυλοπούλου τοποθετούν στολίδια που έφτιαξαν τα παιδιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Την κυρία Παυλοπούλου, η οποία συνοδευόταν από τις εγγονές της Μελίτα, Σίσσυ και Εύα, υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. «Σας ευχαριστώ που για ακόμα μια φορά είστε κοντά μας.  Η παρουσία σας εδώ δίνει σε όλους μας πολλή δύναμη και ελπίδα να συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη.

Καίτη Σιούφα, Σίσσυ Παυλοπούλου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κατερίνα Κοττή και Τζίνα Κόφφα με το μαντίλι της ΕΛΠΙΔΑΣ από ζωγραφιές παιδιών της Μονάδας

Συγκινημένη η κυρία Παυλοπούλου ευχήθηκε Καλές Γιορτές σε όλα τα παιδιά και τους προσέφερε ως δώρα επιτραπέζια παιχνίδια για να παίζουν όλα μαζί. «Εύχομαι σε όλες και όλους Καλά Χριστούγεννα και εύχομαι να βρισκόμαστε πάντα σε χαρούμενη ατμόσφαιρα με χρώματα και ανοιχτές αγκαλιές» είπε απευθυνόμενη στα παιδιά η κυρία Παυλοπούλου.

 Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη φτιάχνει χειροτεχνίες με τα παιδιά της Μονάδας

Αμέσως μετά τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας τραγούδησαν τα κάλαντα και στη συνέχεια ο καθένας μίλησε για τα χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα του τόπου του.  

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τη δημιουργία χριστουγεννιάτικων κατασκευών και χειροτεχνιών που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και Σίσσυ Παυλοπούλου με τη μικρή Σίσσυ

Το «παρών» στην όμορφη γιορτή έδωσαν ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας, μέλη των ΔΣ των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», στελέχη του «ΞΕΝΩΝΑ της ΕΛΠΙΔΑΣ», οι κυρίες Τζίνα Κόφφα Κατερίνα Κοττή  και Καίτη Σιούφα.

Τα παιδιά της Μονάδας φτιάχνουν χειροτεχνίες

Τα παιδιά της Μονάδας προσφέρουν χειροτεχνίες στις κυρίες Βαρδινογιάννη και Παυλοπούλου 

Ο Άγγελος προσφέρει μια εικόνα στην Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top