Γλίτωσε από τη σύγκρουση με δέντρο και σκοτώθηκε από διερχόμενο όχημα

Το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα σε έναν 33χρονο στη Λαμία

ασθενοφόρο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 33χρονος στη Λαμία, ο οποίος γλίτωσε όταν το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» σε δέντρο, αλλά σκοτώθηκε από διερχόμενο όχημα λίγα λεπτά μετά.

Σύμφωνα με το lamiareport, το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών-Λιβαδειάς. Ο νεαρός άνδρας κινούταν με το όχημά του με κατεύθυνση προς Θήβα λίγο μετά τις 06:00 το πρωί.

Υπό συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στο 10ο χλμ της παραπάνω οδού στη διασταύρωση με Υψηλάντη, κοντά στην Αλίαρτο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί.

Ένας οδηγός φορτηγού σταμάτησε για να τον βοηθήσει και μαζί με τον 33χρονο προσπάθησαν να σπρώξουν το αυτοκίνητο στην άκρη. Την ώρα εκείνη επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες με δυνατή βροχή και ομίχλη.

Τότε συνέβη το δυστύχημα. Ένα άλλο όχημα που είχε επίσης κατεύθυνση προς Θήβα και οδηγούσε 49χρονος, έπεσε αρχικά πάνω στο φορτηγό και στη συνέχεια παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 33χρονο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 33χρονο στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top