«Σεζόν» στη Μύκονο για την εγκληματικότητα

Κλοπές και πυροβολισμοί στο νησί

Η εγκληματικότητα έχει γίνει μάστιγα στη Μύκονο. Κλοπές και διαρρήξεις, με θύματα συνήθως πλούσιους τουρίστες έχουν γίνει καθημερινότητα. Κλιμάκια της Ασφάλειας απο την Αθήνα, έχουν μετακομίσει στο νησί και προσπαθούν να βάλουν φρένο σε αυτήν την κατάσταση.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, τουρίστας απο το Περού κατήγγειλε πως διαρρήκτης εισέβαλλε στο δωμάτιό του, παραβιάζοντας τη μπαλκονόπορτα και του άρπαξε ρολόγια, κοσμήματα και χρήματα συνολικής αξίας 350.000 ευρω .

Ξινές διακοπές και για Ελληνίδα τουρίστρια. Το πρωί της Παρασκευής γύρω στις 10.30, θρασύτατοι «ποντικοί», της έκλεψαν από το δωμάτιο ρολόγια και χρήματα αξίας 50.000 ευρω.

Ενέδρα θανάτου σε εργαζόμενο του νησιού

Και δεν είναι μόνο αυτά. Πριν λίγα 24ωρα, δύο πιστολέρο έστησαν ενέδρα θανάτου σε Αλβανό, υπάλληλο καταστήματος στο νησί.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Γιάννη Γλύκα, «δέχθηκε μια δολοφονική επίθεση με επτά σφαίρες προκειμένου να του αφαιρέσουν τη ζωή». 

Η επίθεση έγινε ξημερώματα. Το θύμα, το οποίο σώθηκε από τύχη, εκινείτο με ένα mini van. Οι δυο άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε σκούτερ, τον πλησίασαν και τον «γάζωσαν». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος Αλβανός είναι παλιός γνώριμος των αρχών. Οι αστυνομικοί ψάχνουν στο παρελθόν του, προκειμένου να διαπιστώσουν τυχόν ανοικτούς λογαριασμούς. 

Χρυσές... δουλειές είχε κλείσει στη Μύκονο 33χρονο μέλος σπείρας

Το πιστόλι, οι σφαίρες και διάφορα άλλα εργαλεία είχε βάλει στις αποσκευές του ενας 33χρονος. Ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στη Μύκονο. Φαίνεται πως είχε κλείσει...χρυσες δουλειές. Δεν πρόλαβε όμως καθώς συνελήφθη απο στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top