Εξάρχεια: Κουκουλοφόροι σε ρόλο αστυνομικών!

Η ανομία βασιλεύει

Χειρότερη από ποτέ είναι η κατάσταση στα Εξάρχεια. Τη μια μέρα αστυνομικές επιχειρήσεις και την άλλη ανακαταλήψεις και επεισόδια. Οι κάτοικοι μάλιστα μιλώντας στο Star αποκαλύπτουν ότι δεν είναι λίγες οι φορές που οι κουκουλοφόροι έχουν επιχειρήσει να καταλάβουν ακόμη και τα διαμερίσματά τους.

Το πρωί εκκένωση, το βράδυ ανακατάληψη. Τα άτομα που βλέπετε λίγες ώρες μετά την επιχείρηση της αστυνομίας στην οδό Τζαβέλλα κατάφεραν να ξαναμπούν στο κτίριο.

Ο ιδιοκτήτης το πρωί είχε πάει να κάνει κάποιες εργασίες, έχοντας μαζί του τη διμοιρία. Μόλις έβαλε το κλειδί στην πόρτα έπεσε πρόσωπο με πρόσωπο με τους καταληψίες οι οποίοι μάλιστα δεν δίστασαν να επιχειρήσουν να εισβάλλουν και σε μια ακόμη περιουσία κατοίκου της περιοχής.

Οι καταλήψεις στην περιοχή είναι παιχνιδάκι .Κάνουμε το σταυρό μας να μην είμαστε οι επόμενοι θα ακούσετε να μας λέει η κυρία Μαίρη η οποία ζει μια ανάσα από την πλατεία των Εξαρχείων. Η καθημερινότητα της άθλια. Έχει δεχθεί επίθεση με μολότοφ ακόμα και μέσα στο σπίτι της.

Οι κουκουλοφόροι κάνουν ότι θέλουν. Η ανομία βασιλεύει και οι κάτοικοι καταλήγουν στα νοσοκομεία, στην καλύτερη περίπτωση με αναπνευστικά προβλήματα .

Επιτέθηκαν επίσης με χυδαίες εκφράσεις και στον υποψήφιο Δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη.

«Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους», είπε σχετικά ο κος Μπακογιάννης. 


Έβριζαν τον δολοφονημένο Π. Μπακογιάννη στην αντισυγκέντρωση στα Εξάρχεια!

«Κεραυνοί» Μητσοτάκη για τα συνθήματα κατά του Παύλου Μπακογιάννη

Αστυνομικοί…  κουκολουφόροι

Καλά οργανωμένη φαίνεται πως ήταν και η επίθεση των κουκουλοφόρων στους λιμενικούς. Σύμφωνα με την "Καθημερινή" προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και με προταταμένα τα όπλα  φώναξαν στους λιμενικούς : 

«Αστυνομία, ακίνητοι»

Κι εκείνοι απάντησαν: 

«Συνάδελφοι είμαστε…»

Κάποιοι μάλιστα επιχείρησαν να δείξουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα για να μην γίνει κάποιο ατύχημα. Μόνο όταν ένας από τους ένοπλους κόλλησε το όπλο του στον κρόταφο του λιμενικού κατάλαβαν ότι απέναντί τους δεν είχαν συναδέλφους.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top