«Κεραυνοί» Μητσοτάκη για τα συνθήματα κατά του Παύλου Μπακογιάννη

Δέσμευση για τα Εξάρχεια: Με τη ΝΔ τα άβατα θα τελειώσουν

Κυριάκος Μητσοτάκης ΚΕΦΙΜ

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι εφόσον η ΝΔ εκλεγεί κυβέρνηση το «άβατο»  στα Εξάρχεια θα σταματήσει  να υπάρχει,  έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση του Κέντρου Φιλελεύθερων  Μελετών.   

«Είναι απαίτηση όλων των Ελλήνων ανεξάρτητα ιδεολογικής και κομματικής τοποθέτησης  θέλουν  να μπει τέλος στο καθεστώς ανομίας  που βιώνουμε όλοι και κυρίως οι κάτοικοι των Εξαρχείων,  όπου εγκληματικές συμμορίες αφόπλισαν  ομάδα ασφαλείας» επισήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στα συνθήματα κατά του δολοφονημένου από τη 17 Ν Παύλου Μπακογιάννη, σχολιάζοντας  ότι «έφτασαν στο σημείο να διαλύσουν ειρηνική συγκέντρωση κατοίκων με χυδαία συνθήματα». 

Έβριζαν τον δολοφονημένο Π. Μπακογιάννη στην αντισυγκέντρωση στα Εξάρχεια!  

«Η ασφάλεια είνει απόλυτη προτεραιότητα. Με κυβέρνηση ΝΔ τα άβατα θα τελειώσουν και το άσυλο δεν θα αλλάξει, θα καταργηθεί» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.     

Διαβεβαίωσε επίσης ότι θα καταργηθεί ο νόμος Παρασκευόπουλου, που όπως ανέφερε «έβγαλε χιλιάδες εγκληματίες από την φυλακή» και ότι  θα γίνει διαχωρισμός  σκληρών ποινικών και τρομοκρατών σε φυλακές υψίστης ασφαλείας. Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε επίσης στην επανασύσταση της ομάδας  ΔΕΛΤΑ και σε συγκεκριμένες  δράσεις και σχέδιο για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας   

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ NOVARTIS 

Σε μια έμμεση αναφορά στην υπόθεση της Novartis αλλά και στην υπόθεση Πετσίτη,  ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι  «η Ελλάδα βιώνει τις συνέπειες της πολιτικής ανεντιμότητας» και ότι «η δυσοσμία των κυβερνητικών σκανδάλων  δεν κρύβεται όση λάσπη κι αν πετούν οι πραγματικοί ένοχοι». 

Novartis: Φουντώνει κι άλλο η κόντρα του Μαξίμου με ΝΔ - ΚΙΝΑΛ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top