Novartis: Φουντώνει κι άλλο η κόντρα του Μαξίμου με ΝΔ - ΚΙΝΑΛ

Προθεσμία πήραν οι ύποπτοι οι οποίοι κλήθηκαν για εξηγήσεις

Ολοένα και πιο έντονη γίνεται κάθε ημέρα η κόντρα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την υπόθεση της Novartis. Από το Mέγαρο Μαξίμου ισχυρίζονται ότι ΝΔ και ΚΙΝΑΛ έχουν πανικοβληθεί και ότι το μόνο τους υπερασπιστικό όπλο είναι η παραγραφή των αδικημάτων, με την αντιπολίτευση να αντεπιτίθεται.  

Novartis: «Πόλεμος» για το αν υπάρχει παραγραφή σε τυχόν ευθύνες υπουργών

Προθεσμίες για μετά το Πάσχα έλαβαν οι πρώτοι ύποπτοι, οι οποίοι κλήθηκαν σε εξηγήσεις για την υπόθεση NOVARTIS. 

Πρόκειται για μέλη Επιτροπών τιμολόγησης φαρμάκων που καλούνται σε ανωμοτί κατάθεση για το αδίκημα της απιστίας, αλλά και τους υπευθύνους της διαφημιστικής για ξέπλυμα μαύρου χρήματoς,  καθώς η εταιρία φέρεται να έπαιζε το ρόλο του «πλυντηρίου» στη διαδρομή του χρήματος. 

Πικραμμένος για Novartis: Κανείς δε ζήτησε συγγνώμη για την άθλια σκευωρία

Για τα πέντε μη πολιτικά πρόσωπα αναμένονται εξελίξεις ακόμα και μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΤΗ NOVARTIS 

Τα πέντε πρώτα μη πολιτικά πρόσωπα περνούν σήμερα την πόρτα της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης  Τουλουπάκη για το σκάνδαλο της Novartis.

Πήραν προθεσμία για μετά το Πάσχα οι πρώτοι πέντε ύποπτοι

ΦΟΥΝΤΩΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ   

Η άρση ασυλίας του Aνδρέα Λοβέρδου  θα συζητηθεί την επόμενη Παρασκευή. Την ίδια ώρα φουντώνει η κόντρα στο πολιτικό σκηνικό. «Έχουν αλλάξει υπεράσπιση τώρα, θέλουν παραγραφή γιατι ειναι σε πανικό» δήλωσε o κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ,  Φώφη Γεννηματά, να απαντά μιλώντας στον Real Fm:  «Δεν υπάρχει ζήτημα παραγραφής. Δεν υπάρχει κανείς στο ΚΙΝΑΛ με πρώτο τον Λοβέρδο  που δε θέλει να φανεί η σκευωρία, είναι ξεκάθαρο το στήσιμο». 

«ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ  ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ»  ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΚΕ 

Ο Δημήτρης Κουτσουμπάς ζήτησε να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο,  ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ελεγχθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ για την τιμολόγηση των φαρμάκων.

«Να ερευνηθούν και ΝΔ και ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ όταν φύγει να ελεγχθεί για τις τιμές των φαρμάκων».   «Βρήκαν παπά  να θάψουν 10 και απο την άλλη η στάση ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ειναι ενοχική» υποστήριξε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.  

ΦΩΤΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 

Την ίδια ώρα, φωτιά βάζει στο πολιτικό σκηνικό ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και μια αποστροφή του λόγου του βουλευτή της ΝΔ και πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, για τις «μίζες» και αν αφορούν τα καθήκοντα  του υπουργού.     

«Ξύπνησαν οι χειρότεροι ΕΦΙΑΛΤΕΣ του Ελληνικού Λαού στο άκουσμα της θέσης της ΝΔ και του κ. Μπάμπη Αθανασίου, ότι η «ΜΙΖΑ» (Δωροδοκία και Ξέπλυμα κ.λπ. ) είναι , δήθεν, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ!  “Μέσα στα καθήκοντα των υπουργών της "δημοκρατίας" του "συνταγματικού τόξου" και οι μίζες! Συμφωνούμε απόλυτα. Αυτή είναι η "δημοκρατία" σας και γι΄αυτό ο Λαός φωνάζει ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!"» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ. 

Ο κ.  Αθανασίου επιμένει πως σκόπιμα διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις του για να προκληθεί σύγχυση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top