Novartis: «Πόλεμος» για το αν υπάρχει παραγραφή σε τυχόν ευθύνες υπουργών

Καταθέτει την Παρασκευή ο διαφημιστής για το ξέπλυμα με «δισκοπότηρο»

Ο διαφημιστής που ελέγχεται  για έκδοση εικονικών τιμολογίων μεταξύ άλλων στο γήπεδο των Βριλησσίων  και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς για να ξεπλένονται οι μίζες της Novartis  θα περάσει αύριο το πρωί το κατώφλι της Eισαγγελίας Διαφθοράς. 

Και μέσω γηπέδου ποδοσφαίρου το «πλυντήριο» της Novartis!

Θα βρεθεί  απέναντι στην επικεφαλής Ελένη Τουλουπάκη, η θητεία  της οποίας ανανεώθηκε για δυο χρόνια 

Για άλλα δύο χρόνια επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς η Ελένη Τουλουπάκη

Στο φάκελο που έστειλε στη Βουλή η Ελένη Τουλουπάκη υπάρχει ο Μάρτυρας Μ  που υποστηρίζει ότι με τα χρήματα που ξέπλενε ο διαφημιστής, ο Φρουζής δωροδόκησε τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Μάλιστα από τους λογαριασμούς του διαφημιστή βρέθηκαν να έχουν εκταμιευθεί 1.122.000 ευρώ. Ο ίδιος δήλωσε στον Βαγγέλη Γκούμα ότι όλα έγιναν νόμιμα.

Τι δήλωσε στο Star ο διαφημιστής που εμπλέκεται στη Novartis

«Έχω καταθέσει όλα τα χαρτιά που μου ζητήθηκαν  από το λογιστήριο., όσα άλλα στοιχεία μου ζητηθούν  για την υπόθεση θα τα καταθέσω. Όλες οι συναλλαγές μου με τη NOVARTIS είναι νόμιμες όπως και με όλες  και με όλες τις υπόλοιπές φαρμακευτικές εταιρίες που έχω συνεργαστεί» υποστήριξε; 

ΛΟΒΕΡΔΟΣ:  ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΜΟΥ

Η άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου θα συζητηθεί στη Βουλή την επόμενη Πέμπτη και ο ίδιος θα την υπερψηφίσει. «Eίναι υποχρέωση  μου να αποδείξω ότι είναι σκευωροί και να καθίσει ένας - ένας στο σκαμνί. Ο πρωθυπουργός είναι αυτός είναι που δίνει τις εντολές» δήλωσε ο κ. Λοβέρδος στον Σκάι. 

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ

Η ανανέωση της θητείας της Ελένης  Τουλουπάκη σημαίνει ότι  θα βγει σύντομα και το πόρισμα  για τα υπόλοιπα  πολιτικά στελέχη, ανάμεσα τους και για τον Άδωνη Γεωργιάδη

«Βεβαίως και παραιτούμαι της παραγραφής. Αν έχει τα κότσια ο ΣΥΡΙΖΑ να με στείλει στα ειδικά δικαστήρια και εγώ θα πάω» τόνισε στον Σκάι  ο κ. Γεωργιάδης.  

ΚΑΒΓΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ» ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η ΕΡΤ

Η κυβέρνηση κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής ότι επιδιώκουν την  ατιμωρησία για το σκάνδαλο της Νovartis, με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου αλλά  και του Ευάγγελου Βενιζέλου, υποστηρίζοντας πως εκτίμησαν ότι τυχόν αδικήματα συνδέονται με την υπουργική ιδιότητα και ότι αυτό σημαίνει ότι έχουν παραγραφεί.

«Ο  κ. Μητσοτάκης υιοθετεί ότι η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού; Εάν ναι να το πει ανοιχτά, εάν όχι δεν έχει παρά να αποπέμψει τον κ. Αθανασίου άμεσα» ισχυρίσθηκε το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή αναφορά του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης στην ΕΡΤ, για την οποία όμως η ΝΔ υποστηρίζει από την πλευρά της ότι απομονώθηκε από τη «μονταζιέρα του Μεγάρου Μαξίμου»  και ότι διαστρεβλώθηκε.     

«Το Μαξίμου έχει μετατρέψει την ΕΡΤ σε ένα χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας. Η  ΕΡΤ θα γίνει η δημόσια, ανεξάρτητη και πολυφωνική τηλεόραση που αξίζει στους Έλληνες» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση στη σχετική ανακοίνωσή της. 

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ «ΕΒΛΕΠΕ» ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο νομικός Μιχάλης Δημητρακόπουλος πάντως  υποστήριξε ότι η εισαγγελέας Τουλουπάκη το 2017  για την υπόθεση Παπαντωνίου είχε εκτιμήσει ότι υπάρχει παραγραφή  ενώ τώρα άλλαξε στάση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top