"Πνίγονται" τα βόρεια προάστια! Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στη Ν. Ερυθραία

Πρώτη ανάρτηση: 2018-07-26 14:33

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η μπόρα που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αττική. Πολλοί κεντρικοί δρόμοι, όπως η Αμαρουσίου και η Χαλανδρίου πλημμύρισαν, ενώ τεράστιοι όγκοι νερού έπεσαν και στην Κηφισιά. 

Αυτό που έγινε βέβαια, σε αυτοσχέδιο πάρκινγκ είναι αδιανόητο! Οι εικόνες είναι.. τριτοκοσμικές! Μεγάλος όγκος λάσπης πλημμύρισε το πάρκινγκ με τα αυτοκίνητα να έχουν σκαρφαλώσει το ένα πάνω στο άλλο! 

Από το εν λόγω σημείο περνά το ρέμα της Σαπφούς.

Το ευτυχές είναι ότι δεν υπάρχει κανένας εγκλωβισμένος ή τραυματίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετά τις φωτιές αντιμέτωποι με τον κίνδυνο των πλημμυρών στο Μάτι

Λόγω της βροχής, η κυκλοφορία των οχημάτων στην άνοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας γίνεται με δυσκολία από το ύψος της Λυκόβρυσης έως και το ύψος της Νέας Ερυθραίας. 

(βίντεο:δημοτικός Σύμβουλος Καπάτσος Γιάννης)

Ο αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα, Γιώργος Καραμέρος, μέσω του ΣΚΑΪ έκανε έκκληση στους πολίτες να μην κινούνται πεζή ή με τα οχήματά τους στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στο ύψος του Αγίου Ελευθερίου, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος έχει πλημμυρίσει. 

Νέα Ερυθραία βροχές

Νέα Ερυθραία 

 

«Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό..», είπε.

Ανοικτός ο παράδρομος της Εθνική Οδού

Πριν από λίγη ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία στους δρόμους Αγίου Αθανασίου και Αγίου Ελευθερίου στο Μαρούσι, ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και στον παράδρομο της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», στη Νέα Ερυθραία, μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν από την ισχυρή νεροποντή.

Εκάλη

Εκάλη

Μέχρι στιγμής η πυροσβεστική έχει δεχθεί 140 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από σπίτια και αυτοκίνητα κυρίως σε Κηφισιά, Μαρούσι και Πεντέλη. Σοβαρότατες υλικές ζημιές σε σπίτια στο Μαρούσι, κλειστή η είσοδος της Αττικής οδού από την λεωφόρο Κηφισίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top