Μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στον Πύργο Ηλείας αλλά και στη Νέα Υόρκη

Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι βροντοφώναξαν με παλμό για τη Μακεδονία και τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων

Ένα ακόμη συλλαλητήριο, το τρίτο κατά σειρά για τη Μακεδονία πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Ηλείας, χθες Κυριακή. Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης στέλνοντας μήνυμα για  την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Περισσότεροι από 2.000 βροντοφωνάζουν με παλμό για τη Μακεδονία και τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων.

Στη διαδήλωση κατά των κυβερνητικών χειρισμών για την αναγνώριση της ΠΓΔΜ συμμετείχαν διάφορες Ενώσεις, Σωματεία και κάτοικοι του Πύργου.

Οι διοργανωτές απέκλεισαν ομάδα  50 ατόμων της Χρυσής Αυγής που  κινήθηκαν περιμετρικά του χώρου του συλλαλητηρίου, φωνάζoντας τα δικά τους συνθήματα.

Συλλαλητήριο της ομογένειας για τη Μακεδονία

Χιλιάδες ομογενείς της Νέας Υόρκης διαδηλώνουν υπέρ της Μακεδονίας σε συλλαλητήριο στη Νέα Υόρκη.

Οι ομογενείς με ελληνικές σημαίες και πλακάτ που αναφέρουν ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική  εκφράζουν την αντίθεση τους με την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εθνικές υποχωρήσεις σε Σκόπια και Τουρκία

Από την Εθνική διάσκεψη της ΔΑΠ Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση για τους χειρισμούς στο Σκοπιανό ζήτημα και στην υπόθεση  των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.

Έφερε συνεχείς εθνικές υποχωρήσεις  από το όνομα των Σκοπίων ως την εντός εισαγωγικών ομηρεία των δυο αξιωματικών στην Τουρκία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top