Θύμα τοκογλύφων στο Star : «Σου πίνουν το αίμα, μπορεί και να σε σκοτώσουν, αν δεν πάρουν τα λεφτά τους»

Απίστευτες καταγγελίες από επιχειρηματία των Ιωαννίνων

Έσπασε τη σιωπή του ένα από τα θύματα του κυκλώματος τοκογλυφίας που εξαρθρώθηκε στα Γιάννενα. Ο επιχειρηματίας εξήγησε στο Star τον τρόπο δράσης του κυκλώματος, μιλώντας για τις απειλές και τις εγγυήσεις που δέχτηκε.

«Δίνουμε επιταγές και μας δίνουν χρήματα. Η επιταγή μπορεί να είναι 10.000 ευρώ, εμείς θα πάρουμε στο χέρι 7.000 ευρώ. Ήταν να δώσω 40.000 ευρώ και τα 40.000 ευρώ έγιναν τελικά 130.000 ευρώ», είπε μεταξύ άλλων ένα από τα θύματα στην εκπομπή του Star, “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

«Ζητούν εγγυήσεις για να μην χάσουν τα χρήματά τους. Βάζεις (σσ εγγύηση) σπίτια, αυτοκίνητα και ο,τιδήποτε έχεις και αν δεν πληρώσεις σου πίνουν το αίμα. Μπορεί και να σε σκοτώσουν...  Σε χτυπάνε, σου σπάνε αυτοκίνητο, φοβερίζουν την οικογένεια σου, τα πάντα»,  είπε ο επιχειρηματίας.

Από τους έξι κατηγορούμενους που συνελήφθησαν, έχει προφυλακιστεί μόνο ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος, ενώ οι υπόλοιποι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Στη βίλα του 65χρονου προφυλακισμένου στην Αττική βρέθηκε ολόκληρος θησαυρός. Χρυσός, λίρες και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Και οι έξι συλληφθέντες αρνούνται ότι αποτελούν μέλη κυκλώματος τοκογλυφίας. Ζητούν να συμπεριληφθούν στη δικογραφία οι τηλεφωνικές συνομιλίες που επικαλούνται οι αστυνομικοί και υποστηρίζουν ότι οι επιταγές που βρέθηκαν στην κατοχή τους είναι από νόμιμες αγοραπωλησίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top