Ο χάρος βγαίνει στους δρόμους παγανιά καθημερινά – Αυτοψία του Star στο κέντρο της Αθήνας

Θέλει τύχη και τόλμη η οδήγηση στους ελληνικούς δρόμους

Ανασφάλιστα αυτοκίνητα σαράβαλα, οδηγοί χωρίς δίπλωμα, μοτοσικλετιστές χωρίς κράνος  και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας είναι η καθημερινότητα στους ελληνικούς δρόμους.

Ο Βαγγέλης Γκούμας έκανε αυτοψία με την κάμερα του Star σε γνωστούς δρόμους της Αθήνας και κατέγραψε απίστευτες εικόνες!

Οδηγός ενός αγροτικού αυτοκινήτου πάρκαρε παράνομα πάνω στην Πανεπιστημίου, κλείνοντας την μια λωρίδα, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Star. Τo όχημα ήτανσε άθλια κατάσταση γεγονός που το παραδέχτηκε και ο ιδιοκτήτης του. Είχε φθαρμένα ελαστικά ζάντες με μισά μπουλόνια και διαλυμένο εσωτερικό. Και όμως αυτό το όχημα πέρασε με επιτυχία το ΚΤΕΟ και κυκλοφορεί στους δρόμους!

Η κακή κατάσταση των αυτοκίνητων είναι ο ένας παράγοντας που ευθύνεται για τα τροχαία ατυχήματα. Ένας δεύτερος παράγοντας είναι οι απαίδευτοι οδηγοί ή για να ακριβολογούμε οι οδηγοί χωρίς δίπλωμα!

Σε έλεγχο της τροχαίας σε κεντρική διασταύρωση στα Λιόσια, τα μπλοκάκια των παραβάσεων πήραν φωτιά. Οδηγοί μοτοσυκλετών κυκλοφορούσαν χωρίς κράνος με... αυτοσχέδιες πινακίδες και χωρίς δίπλωμα οδήγησης!

Η παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη είναι μια καθημερινότητα στο κέντρο της Αθήνας. Όπως δυστυχώς, καθημερινότητα είναι και τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα.

Όσοι οδηγοί έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας είναι πλέον υποχρεωμένοι να  ασφαλίζουν τα οχήματα τους, ακόμη και αν δεν τα κυκλοφορούν καθώς πλέον υπάρχει διασταύρωση στοιχείων στις αρμόδιες υπηρεσίες

Η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων σε σχέση με το παρελθόν δεν αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα, καθώς οι θάνατοι και τα βαριά περιστατικά βρίσκονται στα ίδια ακριβώς επίπεδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top