ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρή εικόνα- Στο νοσοκομείο Πακιστανός από ρατσιστική επίθεση

Νοσηλεύεται σε νευροχειρογειρουργικό τμήμα

Πληθαίνουν, μέρα με τη μέρα, οι ρατσιστικές επιθέσεις στην Ελλάδα. Μια ακόμη επίθεση εναντίον μετανάστη σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο. Την επίθεση καταγγέλλουν η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος και η Κίνηση Ενωμένη Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.

Ο εργάτης γης, Ζισάν Ελάχι, από το Πακιστάν, την Τετάρτη 1 Φλεβάρη, επέστρεφε στο σπίτι του μετά από τη δουλειά του στο χωράφι. Στον δρόμο, βρέθηκε αντιμέτωπος με αγνώστους, οι οποίοι, σύμφωνα με μαρτυρίες του ιδίου, τον πλησίασαν από πίσω, τον προσπέρασαν και τον σταμάτησαν φωνάζοντάς του «φύγε από την χώρα μας. Θα σε χτυπάμε όπου σε βρίσκουμε!». Τότε, άρχισαν να τον χτυπάνε με σιδηρογροθιά, προκαλώντας του βαριά χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση

Τον άτυχο άνδρα παρέλαβε αιμόφυρτο το ΕΚΑΒ και τώρα νοσηλεύεται σε νευροχειρογειρουργικό τμήμα νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι, από τον προηγούμενο Αύγουστο, έχουν αναφερθεί παρόμοιες επιθέσεις σε μετανάστες στην περιοχή του Ασπροπύργου. Την προηγούμενη εβδομάδα μόνο, καταγγέλθηκαν δυο περιστατικά.

Η περιγραφή που έδωσε το θύμα για τους δράστες φέρεται να είναι πανομοιότυπη με τις μαρτυρίες των προηγούμενων θυμάτων. Η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος και η Κίνηση Ενωμένη Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή φωτογραφίζουν φασιστικές ομάδες, υπεύθυνες για την επίθεση. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top