Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά!Λήστεψε τράπεζα μεταμφιεσμένος σε ιερέα

Πώς τον έκαναν τσακωτό οι αστυνομικοί

Με ένα σμπάρο, δυο... ληστείες εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας. Μάλιστα στην μια, ο νεαρός που είναι ήδη έγκλειστος στην φυλακή, είχε πάει στο υποκατάστημα της τράπεζας στην Ερέτρια ντυμένος παπάς.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο 34χρονος έμεινε 19 ολόκληρα λεπτά στο υποκατάστημα της τράπεζας στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας. Χρόνος αρκετός ώστε να συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας και να επιστρέψει τις 306.000 ευρώ που είχε αρπάξει από τα χρηματοκιβώτια.

Υπό την απειλή ενός καλάσνικοφ ανάγκασε τους υπαλλήλους να τους δώσουν όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμείο και το χρηματοκιβώτιο της τράπεζας. Απέσπασε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο έβαλε σε δύο σάκους και στη συνέχεια κινήθηκε προς την έξοδο. Ωστόσο, για κακή του τύχη , μόλις βγήκε έξω και επιχείρησε να επιβιβαστεί  σε δίκυκλη μοτοσικλέτα,  τον περικύκλωσαν αστυνομικοί οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στη συνέχεια πήρε τον δρόμο για την φυλακή. Δεν φανταζόταν όμως ότι οι αστυνομικοί δεν σταμάτησαν να ερευνούν για την δράση του. Μελέτησαν ένα ακόμα βίντεο κλειστού κυκλώματος από ληστεία τράπεζας στην Ερέτρια την οποία είχε κάνει ένας... παπάς με παραπανίσια κιλά που μάλλον προέρχονταν από το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε και βρέθηκε σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR είδαν και άλλες ομοιότητες όπως:

-Ίδιο χρώμα πιστόλι

-Χρησιμοποίησε μοτοσικλέτες και στις δυο ληστείες ενώ

-Ταίριαζαν και οι μάσκες που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Όλα αυτά ήταν αρκετά για να σχηματιστεί νέα δικογραφία σε βάρος του. Τον 34χρονο είχαν υπερασπιστεί σε παλιότερη δική που είχε για κλοπή όπλων από αποθήκη στο Μενίδι και δυο μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top